Sunt foarte mulțumit de Canon 200D-ul meu. Nu credeam, sincer să fiu, după o viață întreagă în care am folosit alt brand, dar își face treaba cu brio. Bine, după ce i-am atașat și SUPER obiectivul acesta, mi-am luat și setul de lumini, plus croma cu care mă joc impetuos, deja treaba devine foarte serioasă și începe să merite investiția.

Așa că, dacă vreți să vă luați un aparat foto bun sau vreți să vă înnoiți sculele, acum e momentul, pentru că, la F64, este ediția de iarnă de la Canon Cashback. Oferta e valabilă până la 31 ianuarie 2018 și, în cadrul ei, la produsele selectate, primiți până la 1400 de lei cashback. Mecanismul este simplu, alegi produsul, cumperi si apoi te inscrii pe site si primesti, in decursul a 30 zile, suma aferenta intr-un cont bancar specificat de ei.

Noutatea in acest an este ca, in momentul inscrierii, pe langa suma aferenta produsului cumparat, clientul va beneficia in mod gratuit de 100gb de stocare gratuita in aplicatia Canon Irista precum si de un foto curs via fotoshkola.net/ (varianta lb romana /canon free)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.