misu-negritoiu

Știți ce face ASF-ul în general?
Nimic, practic ia bani de la companiile pe care le “supraveghează”. Gen urmărește reclamațiile din piață, când se strâng câteva milioane, pentru că, până atunci, sunt irelevante, face o cercetare care durează între 2 și 7 ani, după care dă o amendă respectivei companii.

Partea interesantă este că angajații ASF primesc bonificații, la sfârșit de an, în funcție de amenzile date. Iar oamenii încasează sute de mii de euro anual, bonificații din amenzi care nu sunt plătite de nimeni, pentru că sunt automat contestate și, de cele mai multe ori, anulate. Dar oamenii și-au tras deja banii, nu îi interesează, și-au făcut treaba.

Acum mizerabilul din fruntea ASF, ar trebui să înceapă să își miște anusul anchilozat și să facă treabă. Gen să stabilească un preț de referință maximal. Ba chiar mai mult, va trebui să supervizeze crearea unui asigurator român de stat, care să fie competiție la giganții străini care încasează miliarde anual.

Ca idee, voi vă gândiți câți bani dați aiurea pe asigurare de carte verde?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.