De câteva zile stau cu tv-ul deschis pe Digi24, ca să mai aflu ce se mai întâmplă prin țară, dacă tot suntem blocați în casă. Știu, e un gunoi de televiziune, dar ziceți voi alta la care să mă uit și mă uit.

Așa. Și tot văd sfaturi despre distanțarea socială, despre cum să stăm la 2 metri departe, despre cum oamenii sunt niște nesimțiți și nu ascultă, despre pensionarii morții care nu cred în conspirația mondială numită coronavirus, tot tacâmul.

După care văd câte un interviu adhoc de la parlament sau cu alt demnitar de ăsta de fură în momentul actual și mă uit la tot cioporul ăla de oi numite reporteri, care se încalecă unul pe celălalt ca să ajungă cu microfonul mai aproape, împingând microfoanele în gurile oamenilor, împrăștiind și preluând microbi unul de la celălalt și de la toți pentru toată lumea și nu pot să nu mă întreb: Oameni buni, sunteți tâmpiți? Faptul că vă simțiți importanți vă protejează de boli? Faptul că vi se pare vital ce faceți vă permite să împrăștiați viruși tuturor celor pe care îi întâlniți?