Ultima oară când am scris despre militarii români a fost când acel român de care au uitat toți și-a sacrificat viața ca să salveze personalul ambasadei de la Kabul. A fost momentul acela când m-ați dezzgustat, explicându-mi ce mercenar nenorocit era și cum armata este o șleahtă de șpăgari care nu merită banii pe care îi câștigă și nu fac nimic toată ziua.

Acum toți urlați să vină mai mulți medici militari în spitale, ca să pună armata ordine. V-a plăcut cum au venit la Suceava, perfect instruiți și antrenați și au pus pe picioare sistemul distrus de PNL, PSD și restul de șpăgari nenorociți din baronia lui Flutur. V-a plăcut că au venit la Deva și au pus rapid pe roate totul.

Acum nu mai sunt niște plătitori de șpagă, sunt ăia care salvează. Acum ați înțeles că, în timp ce voi frecați cu o mână organul și cu alta telecomanda, oamenii ăștia se antrenează, zi de zi, tocmai pentru a putea reacționa astfel, în asemenea situații, când toată lumea e depășită de situație.

Dar de unde mai mulți medici, dragilor? Că doar nu a dat nimeni buget pentru armată, pentru înzestrarea ei, pentru pregătiri și restul. Totul se duce la forțele de represiune, la jandarmi și poliție. Vreți medici militari mai mulți? Insistați să aveți o armată mai bine dotată, cu buget, cu salarii, cu tot ce e necesar.

Și ce e mai important, nu mai fiți proști.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.