Astăzi voiaja pe facebook un link de la mândruță, cu ceva tineri ortodocși care vor să facă tabere paramilitare.
Inițial, m-am gândit că e o invenție mândruțiană, o așa zisă știre de gen hai să facem baie îmbrăcat, cu norica nicolai. După care am căutat pe google numele sitului respectiv și mi-au crăpat dinții.

Să spicuim:

Priviti la tinerii nationalisti-ortodocsi din Rusia, cum se atreneaza. Sa va spunem ca au fost felicitati de insusi Vladimir Putin ? Rusii ii trimit in aceste tabere de la zece ani, asa au reusit sa formeze o armata in fata careia tremura intreaga planeta.Biata noastra tara geme de agenti Mossad, camuflati in oameni de afaceri, care au ajuns la un asemenea tupeu incat ii dau pe bietii romani in judecata pentru “antisemitism”. Va mai intrebati de ce suntem atat de disperati dupa Vladimir Putin ?! Sa nu va mai intrebati de astazi incolo…

Deci tinerii naționaliști-ortodocși sunt de fapt rusofoni.

4. In tabara o sa fie un regim cazon, fix ca la armata:

05:30 – Inviorarea

06:00 – Micul dejun ( nimeni nu vorbeste la masa cu cel de langa el )

06:30 – Rugaciune comuna, cantari din psaltire

07:30 – 10:00 – Instruirea in tehnici de lupta militare ( cu fosti ofiteri din cadrul Armatei Romane )

10:00 – 12: 00 – Ascultam cuvantul preotului, ne intarim duhovniceste

12:00 – 13:00 – Tehnici de supravietuire

13:00 – 13:30 – Masa de pranz ( nu se consuma alcool )

13:30 – 14 :00 – Program de voie libera

14:00 – 15:00 – Odihna

15:00 – 19:00 – Atrenamente militare sub atenta observatie a instructorilor. Invatam sa tinem o arma in mana. Vom invita si fosti ofiteri ai serviciilor secrete dispusi sa ne imapartaseasca cunostintele lor.

19:00 – 19:30 – Igenizare corporala

19:30 – 21:00 – Invatam despre istoria neamului romanesc ( cu profesori de istorie )

21:00 – 22:00 – Discutii libere despre dusmanii Romaniei

22:00 – Stingerea

22:15 – Garda de noapte asigura perimetrul si verifica corturile ( toata lumea sa doarma )

Duminica, dupa ce ascultam Sfanta Liturghie, ne ocupam de igenizarea taberei:

a. Spalat lenjerie de corp, ingrijirea echipamentului, tuns si frezat. Nu ne permitem sa aratam ca niste maimute din jungla.

b. Cantece ostasesti si patriotice

Cum or arăta discuțiile libere despre dușmanii româniei?

7. Pedepse extrem de dure pentru cei care incalca regulamentele taberei:

a. Biciurea

Să înțeleg…biciuirea? În armată? Unde mai e demnitatea soldatului? La putin?

8. Trebuie sa intelegeti urmatorul lucru: dusmanul, pe front, nu are mila de voi si nu va protejeaza sub nicio forma, asa ca trebuie sa fiti extrem de caliti. Trebuie sa aveti o mentalitate ostaseasca, de fier, sa va ganditi tot timpul ca de voi atarna soarta Romaniei.

Sărmani nebuni. Ei încă se visează în 1944, nu realizează că dușmanul, pe front, te faci muci stând confortabil în cazarmă, dirijând câteva rachețele peste curul tău viteaz.

13. Fiecare participant la tabara trebuie sa aiba analizele facute la zi ( se resping cei care sufera de diverse afectiuni )

Sentimentul rasei superioare lovește din nou. Hitler ar fi mândru.

18. Cei care sunt prinsi ca filmeaza pe ascuns, au intentii ticaloase si ascunse, vor suferi pedepse extrem de dure: 30 de bice la fundul gol ( in fata camarazilor de lupta participanti la tabara ). Excluderea spionilor din tabara ( se descurca cu ce ajung acasa ).

Ahahahahahhahahahaha

In aceste tabere, in anumite zile, toti participanti se vor imbraca ca stramosii odinioara: cojoc, ie, suman, caciula de blana, etc. Trebuie sa ne scoatem din suflete occidentalismul acesta satanic si sa redevenim romani in adevaratul sens al cuvantului, un fel de haiduci ai anului 2013.

Să fim iarăși ce am fost și mai mult decât atât!

Citiți și restul gunoaielor aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.