Când eram noi mici, pe vremurile când nu se inventase internetul, când nu ne cotropise încă capitalismul sălbatic ci urmam neabătuți drumul construirii socialismului științific, conform indicațiilor tovarășului, deși eram niște vajnici edificatori ai viitorului luminos și comunist, nouă tot ne mirosea a catrință, pentru că aia e, socialism, nesocialism, vremea socializării trece.

Și cum nu aveam facebook walls unde să mergem să îi dăm likeuri în prostie gagicii de care ne plăcea, ca să aibă impresia că o stalkărim, ne făceam noi propriile walluri, cărora le ziceam oracole. Oracolele erau niște caiete studențești, cu tot felul de afirmații, gen film preferat, actor preferat, unde colegii, prietenii, crushul săptămânii curente, ne scriau tâmpenii obosite, precum:

Când va bate vântul, peste părul tău, să-ți aduci aminte, de numele meu.

Două buze la pătrat, se numește sărutat.

Pe o banca-n Cismigiu, stau o tipa si-un gagiu.
Ea ii dadea gurita, el i-o baga pe sub fustita

Te nasti ca sa trăiești, trăiești ca să suferi, suferi ca sa mori, caci viata nu este visu, visul este totul, iar totul este nimic.

Cu lacrimi calde pe obraz și-n suflet cu durere, eu te ador, închei aici și-ți spun la revedere.

Luminile Orașului Vibrează Etern

Bine, eu îmi aduc aminte și acum cum tremura inimioara în mine când îmi completa oracolul Cecilia, feblețea mea din generală, care era mai înaltă decât mine cu minim 1 cap, eu am început să cresc serios de abia în liceu. Cecilia, acum, e o mare soprană, o mai ascult, câteodată, la unul din spectacole, ca să îmi aduc aminte de copilărie și de cât de repede a trecut mizeria asta de timp pe lângă noi.

Hai să ne jucăm puțin, ca în copilărie.

Ce personaj preferat de film aveți: Neo

Ce film preferat: Interstellar, Matrix 1

Actorul preferat: Evident, Keanu Reeves

Actrița preferată: Kate Beckinsale

Trupa preferată: Rammstein

Melodia preferată: Linkin Park – Numb si Byron www.youtube.com/watch?v=NwBz_OVEqg4

Cum o chema pe prima ta prieten/primul prieten? Ileana

Dacă mai aveți sugestii de întrebări, pls, eu am mai și uitat lucruri, în deceniile care au trecut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.