Sau nu.
Gândeam eu aşa, adânc, meditând pe buda proprietate personală, la nimicnicia vieţii. Şi la faptul că proverbul ăla cu omul din greşeli învaţă e o minciună.

A câta oară e când am zis că nu mai mănânc niciodată de la KFC? Nici eu nu mai ştiu. A câta oară m-a durut stomacul într-un mare fel de la mizeriile alea? Nu mai vorbesc de usturimile simţite la evacuarea acelui gunoi.
Şi totuşi, obsesiv, după ce trece perioada de chin, iarăşi trag o fugă la ei, îmi iau nişte aripioare sau crispy, după care mă înjur în gând şi da, îmi promit că niciodată nu mai mănânc de la ei.

Acelaşi lucru e valabil şi în cazul femeilor care nasc de mai multe ori. Păi frate, dacă aş trece eu O DATĂ prin chinurile şi durerile alea, populaţia pământului ar putea să se stingă liniştită, că alt copil nu aş mai face.
Dar nu, ele uită şi după un an sau doi, buf, o iau de la capăt. Bine, să spunem că femeile au o scuză, pentru că au neuroni mai mici şi mai puţini…

Nu, nu am mâncat din nou de la KFC, mi-a ajuns mizeria de experienţă braşoveană pentru ceva vreme. Dar azi, în timpul fericirii matinale, mă gândeam prin ce usturimi treceam ieri şi cât de uşor ar fi putut evitate :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.