Vă spun, în românia există instituții și oameni angajați care chiar se străduiesc să facă treabă, să le facă viața mai ușoară cetățenilor care le plătesc salariile, nu doar să le fure, precum alianța USL.

Și una din instituții este cea de la pașapoarte. Vă spun, față de alți ani, nu foarte îndepărtați, pașapoartele sunt locul unde s-au efectuat cele mai mari schimbări. În primul rând, pentru a ți se elibera pașaportul, ai nevoie de buletin. The end. Gândiți-vă cum o puteau face din birocrație, dacă voiau, așa cum se face peste tot. Un contract al casei, copie și original, eventual copie notarială? Doar trebuie să demonstrezi că locuiești în românia? Poate să vii împreună cu titularul contractului, care să semneze că locuiești acolo. De ce nu și un certificat de naștere, copie și original? Metode de umilit proștii sunt o grămadă.

Dar nu, la pașapoarte ai nevoie de buletin, dovada plății taxei, pe care o poți face pe ghiseul.ro și atât. Pe lângă asta, pașapoartele pun la dispoziție un site extrem de clar făcut, unde îți faci programare din 3 clickuri, primești pe mail ora la care trebuie să te prezinți și aia e.

Ai zice doamne dumnezelule al lui Rashela și Iacov, te-am prins de gleznă, românii vor fi cei mai fericiți să dea de civilizație.

Doar că nu, românilor, cel puțin celor din bucurești, le place să se scalde în mocirlă și gunoi, educația aia a cozilor nu are cum să dispară.
Pentru că aproape toți aurolacii ăștia pe care îi vedeți în poză sunt oameni care nu, nu au programare, unde să facă programare, de ce să facă programare, HAIDE DOMLE DACĂ TOT SUNT AICI CE PUUULA MEA PROGRAMARE SĂ ÎMI MAI FACI, NU VEZI CĂ PLÂNGE COPILUL? Și nu doar de ăștia, ci și oameni bine îmbrăcați, femei, decenți, aparent culți și votanți de USR. Nu frățică, oamenii vin și se așază la coadă, așteptând să fie băgați când se eliberează, blocând spațiul, ușa, locul, accesul celor cu programări.

Efectiv români.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.