Da, știu că azi v-a fost dor de mine, la muncă nu mai aveați stare, femeile își pierduseră suflul, sânii le palpitau deasupra inimioarelor plăpânde.
UNDE E ARHI??

Relax, încă nu am închis blogul. Doar că sunt la Cluj, la Festivalul de Comedie, invitat de Crivăț iar astăzi am condus toată ziua minunatul Opel Astra New, cu cutie de viteză automată, oferit de către transportatorul oficial al arhiblogului. Deci cutia de viteze automată e cea mai tare chestie inventată la mașini. Sper ca urmașa novei să aibă așa ceva.

Dacă sunteți curioși, prin țară ninge, Zoso e bine mersi în Brașov, Bogdan de la nebuni îl cunoaște pe visurât dar nu mă cunoaște pe mine (în sfârșit, că mă săturasem de dat autografe), străzile sunt tot aglomerate, Bobby are meleu iar clickio…e și el aici 🙂

Acum mă duc la un frumos gulaș (se citește guiaș) party. Probabil nu o să mănânc nimic, că sunt la dietă, dar mai căscăm și noi gura, că ardelencele astea sunt grăsane de numa numa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.