Da, măi oameni buni, blogosfera a crescut mult de tot în ultima perioadă. Praktiker, da, THE PRAKTIKER, au rugat 2 bloggeri cu prestanţă să le comenteze, pe blogurile proprii, spoturile TV cu care au ieşit acum pe interval.

Pana acum, cei 2 au comentat urmatoarele:

Mobila: Simonatache.ro vs DailyCotcodac.ro
Mobila în viaţa bărbatului
Un bărbat epuizat e întotdeauna mai puternic decât o femeie odihnită


Baia: Simonatache.ro vs DailyCotcodac.ro
Baia, acest paradis pierdut
Din flăcări, aburi şi vapori

Luminile: Simonatache.ro vs DailyCotcodac.ro
Nascuti electricieni
Lasati bărbaţii să se abandoneze frumosului

Eu, dacă eram în locul lui nenea din clipul de mai jos, îl dădeam pe copil afară, ca să nu îi ofer un exemplu negativ, după care ii demonstram teorema lui pitagora cu atâta simţ de răspundere, de nu se vedea. Adică laşi copilul flămând, ca să te lăfăi în fotoliul de la Praktiker?? Iar pe mine nu mă laşi să stau jos, că locul e rezervat pentru picioarele tale? Păi cu ce bani ai plătit tu canapeaua aia mă, ia zi, cu ce bani??

Dacă vrei să câştigi şi tu nişte premii consistente în campania asta, bloggere, scrie cate un articol in care sa zici cum ai fi rezolvat tu situatia din fiecare spot sau ce ai fi cumparat la promotie de la Praktiker ori ce ai fi facut in casa, pentru a da o alternativa finalului. Articolul trebuie sa includa si clipul ales, amplasat cu codul de embed din acest cont de youtube.

Premiile sunt foarte tentante:

Locul 1 – Cumparaturi la Praktiker in valoare de 2000 Lei(4 vouchere 500 Lei)
Locul 2 – Cumparaturi la Praktiker in valoare de 1500 Lei(3 vouchere 500 Lei)
Locul 3 – Cumparaturi la Praktiker in valoare de 1000 Lei(2 vouchere 500 Lei)

Oricum e perioada în care se renovează casele, se schimbă izolaţiile la geamuri sau clanţele la uşi. Asa ca, sa va vad! Regulamentul oficial al concursului este aici. Si, chiar daca nu participati la concurs, merita sa urmariti cele doua bloguri pentru ca mai au de comentat inca trei spoturi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.