Nu cred că urăsc ceva cu mai multă patimă decât pe mizerabilii ăștia care blochează drumuri publice ca să protesteze împotriva guvernanților care se află safe și bine mersi în palatele lor. Nici măcar nu le blochează traseul sau ceva, pentru că ar fi scoși în șuturi de către securitate, ci blochează drumul spre muncă a unor amărâți care nu au absolut nicio vină pentru asta. Singura regulă care trebuie să funcționeze cu ei este un baston telescopic și spray paralizant. Ca să se învețe despre proteste și alea.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Cică protestau anti climate change sau așa ceva. Oricum, o bătaie bună tot merită.

  19

 2. #2

  Aproape la fel de eficient ca a protesta dupa ora 19:00 sau sambata si duminica in fata sediilor diverselor institutii…. oh, wait…

  24

 3. #3

  Astia sunt ca spalatii de pe creier din USR care la fel mergeau prin parlament si faceau circ.La ambele tabere de cretini trebuie aplicate pedespse exemplare.

  13

  • Ce bataie o sa iti iei tu, cand o sa punem noi, USRistii, mana pe tine…

   2

  • #5

   Ruie Mobert

   0

  • #6

   @Ion
   Ce șopîrlă ai încercat?!?!?…Chipurile tu ești simpatizant/membru USR, cînd de fapt ești contra USR și-i ataci pe la spate la derută…

   Mi se rupe de USR, PNL, AUR, PSD, etc. simultan și repetat.

   1

 4. #7

  Off topic…mașina mea are accelerație bună dar frane proaste…

  2

 5. #8

  www.youtube.com/watch?v=gc950LUpJlU

  Uite niste vegani care s-au legat cu lacate cu cifru pentru biciclete de o linie de sacrificat pasari de la un abator. Surpriza e ca linia porneste automat si aproape decapiteaza cativa.

  Nu imi place ca sunt omorate animale, cand va aparea pe scara larga carnea crescuta artificial voi fi printre primii clienti, dar pana atunci ai nevoie de carne, ok eu ca sunt trecut de 40 de ani pot sa mai renunt la ea, sa mananc o data pe saptamana, dar copiii mei care sunt in crestere au nevoie sa manance carne cel putin o data la 2 zile.

  Partea nasoala este ca toti astia care blocheaza prin vest strazile protesteaza pentru chestii abstracte – incalzirea globala, interzicerea consumului de carne, sa nu mai taiem padurile, etc.. , care nu se pot rezolva punctual si rapid, ba mai mult nu au nicio legatura cu cei care stau blocati in trafic. Si colac peste pupaza mai apar uneori si politistii care culmea, inloc sa ii evacueze rapid si sa elibereze strada ii protejeaza, pentru ca e dreptul lor sa protesteze – ??????

  9

  • Incalzirea globala o fi abstracta pentru tine, dar nu o sa fie de loc abstracta pt copii tai cand or sa aiba varsta ta de acum. Sa nu uiti sa le spui atunci cum teai sacrificat sai cresti mari cu carne la 2 zile

   0

 6. #10

  Protestatarii se numesc Insulate Britain si protesteaza pt:

  “Insulating our homes is the most basic first step – it will get emissions down, create jobs and help families in fuel poverty, that’s real levelling up. The Government knows what needs to be done. They just need to get on with it.”

  Ah, nu doar s-au asezat pe M25, s-au lipit de asfalt!

  1

 7. #11

  La faza cu protestele, cel mai mare respect îl am pentru ciobani. Au dat ăia lecții de proteste tuturor corporatiștilor cu lanterna de telefon aprinsă.

  Au intrat peste ei ziua la miază mare, cu tupeu, și le-au schimbat ăia legile imediat.

  youtu.be/6WVcVRFt_Us

  Abrogat direct:
  youtu.be/eRI60pydcS8

  Ăștia și minerii…

  1