Discutam cu un amic vag despre cauzele eșecului vaccinării în țările cele mai analfabete din UE, încercând să trecem de evidentul analfabetism, lipsă de educație, influența masivă a destabilizării ruse și tot restul de motive. Iar prietenul ăsta al meu a avut o opinie care, practic, mi-a luminat zilele.

Oamenii care ne conduc, în acest moment, sunt ei înșiși antivaxeri. Toți. Cei care sunt în opoziție sunt pe față, cei care sunt la putere, pe ascuns, pentru că au niște obligații legale față de UE. Dar toți sunt din același calapod, iar asta este demonstrabil cu votul de la referendum. Gândiți-vă că, acum 5 zile, a fost respinsă legea parteneriatului civil pe motiv că poporul român este profund religios și ar fi jignit de o asemenea lege. Asta au spus mizeriile aflate la putere acum, nu alții.

Iar religia și prostia merg mână în mână. De acolo sunt cei antivax, flat earth, anti avort și toată pletora de cretini care aglomerează acest colț de rai dacic. Care pletoră este la putere. De asta legile, regulile, tot comportamentul public este făcut disruptiv și incapacitativ, pentru a putea spune NOI AM FĂCUT, DAR EI SUNT PROȘTI.

Este că sună altfel, ca motivație?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.