Citesc Arhiblogul de ani buni, si de multe ori am vazut cum la apelul unui cititor, ceilalti au sarit in ajutor. Mi se pare ca ai unii dintre cei mai seriosi comentatori (citesc muuulte bloguri) si am mare nevoie de niste sfaturi bine-intentionate, pentru ca familia mea este intr-o situatie critica.

Unchiul meu, in varsta de 42 de ani a fost diagnosticat cu cancer (inca nu stiu stadiul, nu au venit rezultatele de la laborator) care este raspandit in toata cutia toracica. Acum o luna si ceva a fost operat de urgenta pentru ca avea o tumora imensa (9×6 cm) si inca vreo cateva marisoare care ii apasau pe unul din rinichi si ii faceau viata amara de luni bune. Am descoperit foarte greu ca se lupta cu cancerul (de 1 an si jumatate mergea din doctor in doctor) pentru ca in loc sa vina la fundeni la analize, mergea la buzau, de unde apartine. Acum doctorii ii dau sanse foarte mici, operatia a durat 9 ore, ceea ce a cauzat oprirea rinichilor (oricum erau foarte deteriorati) si face dializa la 2 zile.

Matusa mea care il iubeste cu toata fiinta ei nu s-a miscat de langa el de 2 luni incoace, nu doarme, nu mananca si nu respira, numai ca sa il ajute. Merge la baie ajutat, nu poate manca, e dureros.

De cateva zile matusa mea a gasit pe internet un ”medicament-minune”, neautorizat de ANM, dar foarte laudat pe internet. Se numeste Nicolit.
Ea vrea ca si restul familiei sa isi dea sau nu acordul(nu ar incerca ceva primejdios pentru el fara acordul celor dragi) pentru acest tratament, despre care am gasit si pareri de bine dar si stiri cum ca ar fi otrava de gandaci, si incerc sa imi dau seama daca merita macar incercat.

Poate unii dintre cititorii tai au auzit despre el, poate cunosc pe cineva (am mai multa incredere in raspunsul lor venit in cateva zile decât in ce s-a postat in ani de zile pe forumuri, stim toti cum e cu postacii). Pe site-ul www.nicolit.ro am gasit numai laude, nimic concret, nu prospect, nu nimic..

Te rog, din compasiune pentru singurul lor copil care are 15 ani si are nevoie de indrumarea tatalui, si pentru o familie foarte numeroasa si unita, care il iubeste din inima, sa intrebi pe blogul tau daca a avut cineva vreun fel de experienta cu acest medicament..

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.