Sunt sătul de siturile auto din rromânia şi de aiurea.
Oricum s-ar numi, situri, bloguri, tumblere, toate au un singur scop. La final, să vină vreun dealer să să zică Mulţumim frumos pentru reclamă, haideţi să vă dăm o maşină în teste, eventual câteva zile, după care să scrieţi frumos de ea.

Şi aşa s-a umplut internetul de situri care ridică în slăvi orice pocnitoare de maşină care iese pe piaţă.
Fiat? Cea mai bună maşină din clasa ei. Da, are butonul care acoperă scrumiera cam subţire, dar în rest, maşină de maşină.
Renault? Perfectă pentru clasa ei. Desigur, are un plastic mai slăbuţ, dar overall, minunată.
Opel? O maşină bestială pentru banii ei. Da, are sigla cam slabă, dar e foarte bună.

Nici una nu e proastă, nici una nu are defecte majore, probleme de siguranţă (vezi Toyota, căreia îi face reclamă imbecilul naţional), toate sunt foarte bune pentru clasa ei, sunt belea de maşini.

Astea sun reviewurile lui peşte prăjit, legate de maşini. Le ridicăm în slăvile cele mari, după care invocăm o chestie minoră, gen plasticuţuri sau poziţia preşurilor, ca să nu bată la ochi, după care revenim pe ultima sută de metri şi mai dăm puţină limbuţă în curul producătorilor.

Repet, nu mă refer numai la siturile rromâneşti. Şi afară dacă te uiţi, găseşti exact acelaşi tip de mizerii. Bine, să nu uităm că majoritatea siturilor rromâneşti de profil copiază furibund tot ce scrie pe afară, dar asta deja e altă treabă.

De aia îmi place mie autocritic şi îl ţin în blogroll. Pentru că îşi bagă fără discriminare. Bine, are dezavantajul că îi place Alfa Romeo, care e o pocnitoare de maşină, dar să zicem că e o greşeală scuzabilă.