zonga-1

Dacă e ceva ce nu îmi place când merg la sală, acel ceva e muzica. Dureroasă, însângerantă, nu are cum să îi pui unuia care vine să rupă fiarele în două, Spice Girls, cu DOYOUREALLYWANNABLABLA. Prin urmare, salvarea mea e muzica la căști. Trist e că o ascult pe galaxy note 4, ceea ce e destul de incomod. Partea bună e că ascult la telefon Zonga powered by Vodafone.

Pe mine Zonga m-a prins involuntar, acum vreo 2 ani, când am primit cadou, de ziua mea, un cont gratuit. La momentul respectiv nu eram cel mai dat pe spate, nu eram fan ascultat muzică și consideram că nimic nu bate străvechiul mp3, pus tovărășește pe un CD sau un mp3 player.

După care, într-un moment de plictiseală, am descoperit că are țâșpe milioane de melodii. Pe care le poți organiza în playlisturi. Pe care le poți asculta oriunde, pe orice device, pentru că sincronizarea se face automat între toate device-urile tale. Și când te plictisești de alegerile tale, există soluția Radio, cu diverse genuri de muzică sau cu selecții apropiate de preferințele tale.

E foarte cool și foarte decent, chiar mă ajută să îmi pun în creier Dropkick Murphy sau In this moment, atunci când la sală îmi cântă cu dragoste NKOTB sau Spice Girls, aducându-mi aminte că sunt doar un bătrân acrit de vremuri și de oameni.

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii posesori de Cartela Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.