rromânia este o țară cu natalitate negativă. Adică mor mai mulți oameni decât se nasc. Iar din ăia care se nasc, jumătate sunt persoane de naționalitate zburătoare neagră.
Observ că începe pe bloguri o campanie, plătită sau nu, în favoarea micșorării ajutorului care se acordă proaspetelor mămici. Înainte de a vă repezi, vă anunț cu plăcere că noi nu beneficiem de așa ceva, jobul de blogger nefiind prevăzut în legea rromânească.

Argumentul anti ajutor este că acei bani sunt plătiți din banii noștri, ai tuturor și ele nu au dreptul la așa ceva.
Evit să comentez tâmpenia afirmației. Ar fi redundant să spun că natalitatea unei țări este cea mai importantă, pentru că dacă nu ai urmași, pula țară.

Femeile alea nu plătesc asigurări sociale? De ce plătim aceste asigurări?

ASIGURÁRE ~ări f. 1) v. A ASIGURA și A SE ASIGURA. 2) Raport juridic în baza căruia cel asigurat are dreptul la o despăgubire din partea asiguratorului în caz de accident, incendiu etc. ~ de bunuri. ~ de stat. ♢ ~ări sociale sistem de ocrotire materială a oamenilor muncii, prin acordare de pensii, ajutoare materiale etc., în caz de pierdere temporară sau definitivă a capacității de muncă. /v. a (se) asigura


Deci ASIGURAREA este ceva ce MĂ ASIGURĂ. Pe mine. Nu mă interesează argumentele tâmpite că nu, de fapt plătim asigurări ca să plătim celorlați pensii, plus alte inepții. Eu, cetățean rromân, plătesc asigurări ca să mă asigur pe mine și pe familia mea în caz de incapacitate temporară de muncă.

O femeie care naște își pierde capacitatea de muncă. Consituția rromână, așa șchioapă cum e ea, recunoaște acest lucru. Convenția mondială a dreptului copilului, la fel. Un copil nu e o pisică, îl feți, după care îl arunci la colțul blocului, că o să aibă maica natură grijă de el. Din păcate, guvernarea BăseBoc nu e de aceeași părere. Probabil că atunci când natalitatea va fi totalmente la pământ, vor apărea clasicele legi anti-avort, pentru că, nu-i așa, trebuie să creștem.

Nu doar Franța acordă ajutoare. Danemarca, Polonia, Cehia, Anglia sunt și ei comuniști?
De ce statele civilizate asigură aceste ajutoare? Pentru că ei conștientizează importanța unei natalități pozitive. Pentru că ei muncesc pentru copiii lor. Așa cum este și normal. Doar mințile unghiulare rromânești consideră că e absurd să plătești asigurări de care să beneficiezi.

Și în continuare există imbecili care mă întreabă de ce scriu rromânia…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.