De ce au demonstrat cei 10 000 de suporteri aseară în Timișoara? De ce s-au bătut cu jandarmii?
Păi e simplu.

Ca să îi apere afacerea lui Marian Iancu.

În primul rând, oamenii ăștia nu realizează că echipa aia de fotbal nu mai este ceva diafan, ce reprezintă un oraș. Nu. Este afacerea unui grăsun porcin, urmărit penal, care trăiește din vânzarea la suprapreț a benzinei și motorinei.
Toți jucătorii sunt cumpărați cu bani buni, au salarii, din care cel mai mic salariu lunar probabil reprezintă veniturile pe câțiva ani ale celui mai bogat suporter. La rândul lor vor fi vânduți pe bani buni, iar banii vor îngroșa conturile Balkan Petroleum.

Altă treabă. Disprețul față de lege și justiție. Nu contează că decizia FRF se bazează pe o decizie judecătorească definitivă și executorie. Nu. La noi în rromânia contează vocea străzii. Da, înclin să cred că Adalbert Kassai a făcut fals în acte publice și i-a eliberat un act fals lui Claudio Zambon.
Din păcate, asta nu mai contează. Există o decizie judecătorească. Iar FRF a pus-o în aplicare. Atât. Orice discuție nu își mai are rostul.

Și atunci, ce apără suporterii aceștia? La ce bun demonstrația? Pentru a proteja investiția ui Marian Iancu?
Măi copii, sunteți extraordinar de proști. În loc să ieșiți în stradă pentru lucruri care contează, pentru drepturi cetățenești, pentru o viață mai bună, ieșiți în stradă pentru a apăra banii Balkan Petroleum.

Nu e asta cea mai cruntă dovadă de prostie?