Scandal imens, într-un cartier din Anglia, între poliţiştii britanici şi mai mulţi români. Totul a început când angajaţii serviciilor sociale au încercat să ia cinci copii dintr-o familie de români. Toţi conaţionalii din cartier au ieşit în stradă şi au provocat o adevărată răscoală. Au reuşit chiar să răstoarne o maşină de poliţie și chiar au incendiat un autobuz.

Incidentele violente au izbucnit în zona Harehills din oraşul Leeds joi seară. În mai multe înregistrări de pe social media se pot vedea grupuri mari de oameni pe stradă. Într-una dintre ele se vede cum geamurile unei maşini de poliţie sunt sparte, înainte de a fi răsturnată.

„Răstoarnă mașina! Răstoarnă mașina! Răstoarn-o! Răstoarn-o! Rămâne în istorie! Să vină mascații de la București că și pe ăia-i dărâmăm”, se aude pe fundal vocea unui bărbat care vorbește în limba română.

În altă înregistrare, se vede cum o persoană dă foc unui autobuz, în timp ce alţi oameni aruncă în el cu diverse obiecte.

Toate comentariile cool, de pe internet, legate de acest eveniment sunt de tipul Dar, vai, Gelu Duminică nu mai are nimic de zis acum?
O să fiu eu Gelu Duminică azi și o să spun că, Unu, foarte bine că românii și-au apărat copiii, în general autoritățile din țările astea pline de democrație fac abuzuri incredibile legate de copiii est europeni (dacă mai țineți minte faza de acum câțiva ani, cu familia de pocăiți români din Norvegia, cărora statul le-a luat toți copiii, pe motiv că unul din copii a zis la școală că a luat o palmă, să știți că copiii sunt tot luați, deși nu s-a mai scris pe temă, am impresia că unul e deja major, pentru alții s-a început procedura de adopție, totul așa, de-a futu-i mă-sa, pe baza unei declarații. Și în acest moment mai există un caz similar, dar nu prea se scrie, pentru că, fiind abuzuri pe față, nu dă bine să arunci cu noroi). Dacă nu îți place ce face ăla cu copilul lui, sau ce ai auzit tu că face, fă-l pachet și trimite-l acasă, să decidă statul român ce face cu el, nu îți îmbogăți tu șeptelul de englezi naturalizați.

Second, nu i se pare nimănui deloc funny ce scandal este și cum, pam pam, sunt arătați cu degetul românii care uite ce fac, ce nenorociți, comunitatea de români? Asta în timp ce comunitatea de musulmani face asta zilnic, peste tot, fac violuri în grup și sunt atenționați, delicat, să nu mai facă, pe motiv că așa e obiceiul la ei, nu aveau de unde să știe că nu e ok să violezi? Atacuri cu cuțitul, zilnice, manifestații în cartiere blocate de mașini arse, cerând Sharia în UK? Dar toate sunt băgate sub preș, nici măcar nu se menționează naționalitatea sau etnia atacatorilor, pentru că au drepturi. Fetițele musulmane sunt căsătorite legal de către autorități, de la 10 ani, pentru că așa e obiceiul lor și au promis că nu fac sex până la 12 ani. Musulmanii își pot pedepsi copiii inclusiv să îi ucidă, pentru că așa e tradiția și asta e, ce să faci, cu tradiția nu te joci.

În schimb, iată, românii, acești țigani.
Nu, mersi, nu merg pe fente englezești. Cine a vrut Brexit, să curețe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.