Pot să pun pariu că dacă opresc 10 oameni pe stradă și-i întreb care-s regiunile în care-i împarțită rromânia, n-ar ști toți să-mi zică Muntenia, Dobrogea, Moldova, Bucovina, Maramureș, Crișana, Banat, Oltenia, Transilvania.

Dar în regiunea lui, fiecare se dă cocoș. Așa că Nutriday, iaurtul de la Danone, a organizat un concurs, care pe lângă premiile inviduale, organizează și un mare picnic în regiunea în care se vor înscrie cei mai mulți oameni.

În ce constă concursul?

Până pe 30 iunie cumpărați 6 produse Nutriday și înscrieți codul de pe bonul de cumpărături la ei pe site. Zilnic puteți câștiga prin tragere la sorți seturi de picnic, săptămânal aparate de făcut pâine, iar la finalul concursului ați putea avea un Citroen Grand C4 Picasso Seduction 1.6HDI 110CP și un tur culinar prin țară.

Daaar, nu-i așa că abia așteptați să auziți și despre campania pe bloguri?
Ca să câștigați 1000 de euro (!) trebuie să vă alegeți 6 produse Nutriday și să scrieți într-un comentariu la acest articol sau într-un articol de pe blogul vostru cum le-ați folosi. Adicătelea trebuie să creați o rețetă proprie sau să adaptați una pe care o știți și dă rezultate bune (în fața bărbaților voștri burtoși 😛 )

Participările la concurs vor fi jurizate și la final vom alege cea mai inspirată participare, de pe blogul meu și de pe celelalte bloguri participante.
Eu Nutriday de baut îl visez impreună cu covrigii aceia mari, cu mac. Dacă sunt și calzi, cu atât mai bine. Din Nutriday Natural aş face o super Melba cu piersici. Nutriday Sana îl folosesc ca dressing la salată, Nutriday 0% îmi place cu cereale, Nutriday Ușor îmi miroase bine lângă o ciorbă rădăuțeană, iar din Nutriday Delicios cu aromă de căpșuni îmi voi face un cocktail de fructe proaspete.

Acestea fiind zise, spor la scrijelit! Și nu uitați, sunt și eu în juriu!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

48 comentarii Adaugă comentariu

  1. chi ching…..

  2. eu nu am blog… pot sa scriu aici la tine cum m-as folosi eu de nutriday?

  3. eu “folosesc” napolact, pot sa scriu despre napolact? 😀

  4. #6

    Sorry, nu consum lapte praf…

  5. Fain concursu’, faine premii, dar mai greu cu consumatu’ produselor care n-au vazut lapte nici in poza de pe ambalaj.

  6. #9

    marius si hm-andrei, plus domnul virulent din spam, presupun ca aveti dovezi clare atunci cand spuneti chestiile astea cu nevazutul laptelui sau lapte praf.altfel nu ramaneti decat niste troli, nu?

    • hăhă, vrei să zici că e doar o legendă urbană? :))

    • #11

      Claudiu » nu, vreau sa zic ca atunci cand te apuci sa ataci ceva, o faci cu dovezi clare, nu pe ideea `stiu eu sigur`

    • Arhi, daca tot esti prieten cu francezii de la Danone, nu ar fi super sa mergi tu in fabricile lor de productie si sa filmezi cum este transformat LAPTELE, proaspat muls de la vacutele crescute fara stress, in iaurt?
      Asta asa, ca sa alungi orice dubiu si mit urban, ca iaurtul Nutriday (eventual si Natural) nu este facut din prafuri, in fabricile alea chiar te poti murdari de lapte pe maini sau ca ar contine dioxina…
      Dau un bax de bere!

    • o cunostinta foarte apropriata mi-a spus ca nu mai consuma niciun fel de iaurt de cand nu mai stiu cine foarte apropriat ei a lucrat la danone(!) ca portar/aprovizionare – ceva de genul si spunea ca in nu stiu cati ani pe poarta acelei fabrici nu a intrat nici macar un litru de lapte.
      ..si in secunda in care imi povestea consumam altceva decat danone. Ah, si nu era de la vreo copila sau baba otv-ista ci de la o femeie foarte calculata in ceea ce spune.

    • #14

      va rog nu tineti cont ca am lucrat in industria conexa fabricilor de alimente, si ca am vizitat destule dintre ele dn tara noastra, ci va rog sa luati in considerare urmatoarea poveste.
      Bunica mea avea un obicei batranesc de a-mi pregati cate ceva de mancare, si printre retele favorite se numara SCROB. Reteta e simpla si delicioasa pe cuvant de onoare, se face omleta normala doar ca la prajit in loc de ulei se foloseste smantana.
      E o minunatie pe care o voi tine minte toata viata si pe care o voi transmite (deja o ajuns in Suedia).
      Din pacate acum cativa ani reteta nu a putut fi pusa in aplicare datorita unor produse Danone. Smantana s-a separat in tigaie la incalzire in apa si ceva fainos. Nu dau cu piciorul in toate produsele lor, dar smantana nu este ceea ce stiam noi ca ar trebui sa fie.
      Eu unul nu pot face scrob cu smantana Danone. de restul… sper sa nu ma deziluzioneze.

  7. Concursul pentru bloguri este tot până la 30 iunie? Ca să știu cât timp am de inventat rețete delicioase. De înscris mă înscriu sigur!

  8. #16

    Trebuie sa scriu o reteta pentru un singur produs? Sau pentru toate 6? Si da, care este deadline-ul pentru blog/comentarii la tine?
    Merci

    • #17

      Ovidiu » pentru toate 6, data finala 30 mai

  9. hehe
    1. Nutriday de baut pe langa un corn cu mac, de ala ca pe timpuri (old school stuff) (dimineata)
    2. Nutriday sana : As face o ciorba de legume, si as arunca doua-trei linguri de Nutriday. Iese bun. (pranz)
    3. Dupa asta, as folosi un Nutriday natural cu ciuperci albe taiate si doi cabanosi parpaliti putin. te lingi pe bot. (pranz)
    4. Ca desert as folosi un Nutriday delicios cu biscuiti.
    5. Nutriday 0% : frecat putin cu putin patrunjel si pus deasupra unoi cartofi natur (seara)
    6. Nutriday usor : cu niste chec/cozonac (seara)

  10. o bere nutritiva pentru Arhi:)) sa-l mai imbunam la jurizat:>

  11. #20

    De fapt sunt 840E pentru că trebuie plătit impozit pentru ei :)).
    Ce troll sunt !

  12. #21

    Si sa nu uitam:
    1. www.arhiblog.ro/2010/02/iaurtul-danone-si-binecuvantarea-penicilinei.html
    2. www.arhiblog.ro/2007/11/cum-coloram-iaurtul.html

    si acum cica folosesti toata gama Danone? Nutriday all the way!
    PS: n-am nimic impotriva concursului and stuff, sunt doar curios de explicatia ta 🙂

    • #22

      avionaru » ce legatura are depozitarea unui produs in hypermarket cu produsul in sine? trollam, trollam?

    • Ai dat-o in depozitare acum :)) sa fim seriosi art. ala l-ai scris pe 23 februarie si spui ca expira pe 6 martie. Mai bine ai recunoaste ca art. asta este scris pt. bani si gata. E greu ?

    • #24

      Alex B » realizezi ca esti prost, nu? bannerul ala de sus crezi ca il tin gratuit?

    • #25

      avionaru » PS: danone e singurul iaurt pe care il mananca copilul.

  13. #26

    Ingrediente:
    lapte pasteurizat, lapte praf, fermenti selectionati de iaurt, ferment Bifidus ActiRegularis.

    • #27

      mArius » detest sa fiu eu aparatorul celor ce au campanie la mine pe blog, dar observ ca nimeni nu se oboseste sa vina sa raspunda, asa ca zic eu. tu stii ce e ala lapte pasteurizat?

    • #28

      Laptele pasteurizat e laptele fiert. Laptele praf e chimicala artificiala.

    • #29

      Felix » nu chiar. conform en.wikipedia.org/wiki/Powdered_milk inseamna a manufactured dairy product made by evaporating milk to dryness. adica lapte uscat prin evaporare pana ramane proteina bovina

  14. #30

    Inteleg ideea de concurs, dar cand ai in spate un deficit de imagine, trebuie mai intai sa il rezolvi, altfel te lovesti mereu de chestiile astea.

  15. #31

    nu stiu ce aveti voi cu danone
    mie mi se pare singurul iaurt comestibil!

  16. #32

    Damn, nu mi-a iesit. Was a nice try though 😀

  17. #34

    danone e cel mai bun iaurt!!!!!!!!11

  18. #35

    je » eu sustin ce idee, mai exact?

  19. #36

    bai nene, nu stiu de agenti de gelificare si de alte dioxine, dar stiu ca am uitat un iaurt Danone intr-un sertar pe vremea cind lucram in State si dupa o luna l-am scos si l-am mincat ca era neschimbat …nici nu vreau sa ma gindesc cum a reusit Danone performanta asta …

    • poi tocmai pentru ca e facut din lapte natural s-a reusit performanta aia 🙂
      ca si crenwurstii uitati o saptamana prin dulap si care, culmea, nu put, nu mucegaiesc, ci se transforma in obiect contondent, pe care nici cainii nu-l mai rod…

  20. #38

    Din Nutriday de baut as face un shake cu capsuni si lime. Din Nutriday Natural as face inghetata cu topping din Nutriday-ul Delicios de caise (preferatul meu). Nutriday Sana merge excelent cu cartofi prajiti si pui rotisat, Nutriday 0% l-as amesteca cu “cereale” (fulgi de ovaz, orez, stafide, bucati de mar si ananas), iar iaurtul Nutriday Usor l-as folosi ca dressing pentru salata sau ca “crema” pentru bruschete.
    Si acum.. =p~ ..merg sa mananc! Pofta mare!

  21. Iupiii, un concurs pe gustul meu!
    Toate retetele de mai jos sunt deja incercate si gustate iar Nutriday le-a dat un gust special, foarte bun. Sa incep:

    1. TORT TWO COLOURS – asa ii spun eu 🙂
    Se face un blat din biscuiti vanilati si margarina. Peste blat se intind 2 creme, una realizata cu iaurt Nutriday Delicios Fructe de padure si una cu Nutriday Delicios Caise. Intre cele doua straturi de crema se pun fructe de padure. Tortul poate fi mancat si de oameni la regim si, pe deasupra, este usor digerabil.

    2. SALATA DE VARA CU NUTRIDAY USOR:
    Salata de vara se realizeaza cu ardei gras, vinete, sare, piper, usturoi si o lamaie. Se amesteca si se adauga un dressing realizat cu Nutriday Usor, ce-i da un gust special.

    3. INGHETATA CU NUTRIDAY DELICIOS BISCUITI:
    Se folosesc 3 iaurturi Nutriday Delicios Biscuiti, mascarpone, zahar pudra, stafide si esenta de rom. Toate se amesteca cu mixerul si se lasa la rece, in frigider, timp de 24 ore. Aveti grija sa nu fie insa prea rece, ca sa nu va doara gatul 🙂

    4. SALATA DE VINETE:
    Cum nu am avut iaurt pentru maioneza, am folosit cu success Nutriday Sana si salata a iesit delicioasa. Cu ajutorul Nutriday Sana am realizat o maioneza light numai buna de mancat.

    5. SOS SPECIAL PENTRU CARNEA DE GRATAR:
    Si la gratar am folosit foarte inventiv produsele Nutriday. Am realizat un sos special pentru carnea la gratar, din doi catei de usturoi, o lingura de maioneza, o lingura de ulei, o lamaie si un Nutriday Natural. Sosul a fost foarte usor de realizat si, datorita Nutriday Natural, am avut parte de o carne delicioasa.

    6. PAPANASI CU NUTRIDAY 0%
    Papanasii cu Nutriday 0% sunt foarte usor de realizat. Pentru ei este nevoie de zahar, gris, oua, vanilie, unt, sare, coaja de lamaie si trei iaurturi Nutriday 0%. Toate ingredientele se amesteca bine dupa care se pun la fiert. Atunci cand grisul este fiert, se ia de pe foc si se da prin pesmet. Delicossss!

    Spor gospodinelor si bafta mie! 😀

  22. #40

    Pot sa postez retetele cu nutriday pe blogul meu si sa dau link la coment? sau trebuie sa le postez doar aici? sau si aici si pe blog?:P Multumesc,

  23. www.aromeinroz.com/deserturi/retete-usoare-si-delicioase-cu-iaurt/

    Aici am publicat retete si poze cu iaurturile nutriday. Multumesc

  24. #43

    Particip la concurs,avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem doi “burtosi” 😀 !
    Sa nu uitam ce se spune despre grasi …ca-s frumosi ! 😀
    Retetele (deja testate) :

    Nutriday de baut – Cartofi cu afumatura si rozmarin .
    Intre randuri de cartofi feliati, asternem feliute de afumatura de orice fel,rozmarin tocat marunt si Nutriday din belsug.

    Nutriday Natural – Medalion din piept de pui in sos de iaurt cu tarhon .
    Bucatile de piept pudrate cu faina si impachetate in felii de lamaie,se prajesc binisor prinse bine in scobitori. Se tin 5 minute la cuptor ,intr-un sos de iaurt cu tarhon.

    Nutriday Sana – Sandwichuri waffles cu afumaturi si menta.
    In compozitia de waffles adaugam masline verzi si menta taiata foarte fin. Intre folie de waffles adaugam felii de ceafa afumata,branza topita si frunze de rucola.

    Nutriday 0% – Ciorba cu ciuperci .
    E aceeasi reteta de Ciorba de burta,doar ca inlocuim burta cu ciuperci,iar Nutriday e mare sef !

    Nutriday Ușor – Placinta cu iaurt.
    Compozitia din iaurt amestecat cu zahar,oua si coaja de lamaie se intinde intre foi de placinta,se coc apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

    Nutriday Delicios cu aromă de căpșuni- Inghetata cu capsuni si alune. Iaurtul batut bine cu zaharul si frisca lichida se amesteca cu alune caramelizate.Cupele de inghetata se orneaza cu capsuni si menta taiata fin.

  25. #44

    @Claudiu – a mai citit postul asta cu o cunostinta foarte apropiata pe un alt blog. E dubios.
    La fel o cunostinta foarte apropiata (o prietena care lucreaza la Fabrica din Colentina) mi-a spus ca Danone are mai multe ferme de vaci in tara de unde isi aduce lapte. Iar laptele intra in fiecare zi pe poarta fabricii.
    Deci Claudiu se pare ca cineva te-a dezinformat, ori esti un angajat Tnuva :))))

  26. asteptarea asta ma omoara 😐

    • #46

      nu are rost sa stai stresata atunci cand e vorba de lucruri pe care nu le poti controla.

  27. nimic, nimic? 😀

  28. sunt consumatoare de produse nutriday,vizitant in sait,vreau sa particip la concurs (as vrea dacie,leptop….)cu bon fiscal-176/27.02.12 ora 14-24-30 -sc kaufland romania scs medgidia
    …si sa scriu pe sait o reteta cu nutriday
    va multumesc ,o zi buna,tf contact 0730658982