Pot să pun pariu că dacă opresc 10 oameni pe stradă și-i întreb care-s regiunile în care-i împarțită rromânia, n-ar ști toți să-mi zică Muntenia, Dobrogea, Moldova, Bucovina, Maramureș, Crișana, Banat, Oltenia, Transilvania.

Dar în regiunea lui, fiecare se dă cocoș. Așa că Nutriday, iaurtul de la Danone, a organizat un concurs, care pe lângă premiile inviduale, organizează și un mare picnic în regiunea în care se vor înscrie cei mai mulți oameni.

În ce constă concursul?

Până pe 30 iunie cumpărați 6 produse Nutriday și înscrieți codul de pe bonul de cumpărături la ei pe site. Zilnic puteți câștiga prin tragere la sorți seturi de picnic, săptămânal aparate de făcut pâine, iar la finalul concursului ați putea avea un Citroen Grand C4 Picasso Seduction 1.6HDI 110CP și un tur culinar prin țară.

Daaar, nu-i așa că abia așteptați să auziți și despre campania pe bloguri?
Ca să câștigați 1000 de euro (!) trebuie să vă alegeți 6 produse Nutriday și să scrieți într-un comentariu la acest articol sau într-un articol de pe blogul vostru cum le-ați folosi. Adicătelea trebuie să creați o rețetă proprie sau să adaptați una pe care o știți și dă rezultate bune (în fața bărbaților voștri burtoși 😛 )

Participările la concurs vor fi jurizate și la final vom alege cea mai inspirată participare, de pe blogul meu și de pe celelalte bloguri participante.
Eu Nutriday de baut îl visez impreună cu covrigii aceia mari, cu mac. Dacă sunt și calzi, cu atât mai bine. Din Nutriday Natural aş face o super Melba cu piersici. Nutriday Sana îl folosesc ca dressing la salată, Nutriday 0% îmi place cu cereale, Nutriday Ușor îmi miroase bine lângă o ciorbă rădăuțeană, iar din Nutriday Delicios cu aromă de căpșuni îmi voi face un cocktail de fructe proaspete.

Acestea fiind zise, spor la scrijelit! Și nu uitați, sunt și eu în juriu!