Aveam o prietenă foarte bună, care întârzia tot timpul. Unde mergea, oricând, ea întârzia. Degeaba îi explicam că asta e nesimțirea supremă, că e modul în care le arăți celorlalți cât de puțin îi respecți. Nimic, ceilalți trebuiau să înțeleagă că așa e ea și aia e.

Într-o dimineață trebuia să plece la Roma, de pe aeroportul Băneasa. Normal și logic, a plecat în ultimul moment, că are timp, că e în regulă. Eu tropăiam eroic în mașină, ea schimba chiloți sus, că nu se asortau cu bluza. În fine, plecăm, ajungem în față la aeroport, când vede automatul ala de unde cumperi dulciuri și țigări. Se caută de mărunțiș să bage în automat, nu găsește.

Eu în spate. Hai păpușă, mișcă-te că pierzi avionul. Desigur, vorbeam la pereți. Pentru că observase că automatul are opțiunea de a băga cardul să faci cumpărături. Și bagă cardul, să își ia ciocolățică.
Surpriză. Cardul a rămas blocaaaaat.

Pumni în geam, nervi, țipete, înjurături, țară de 2 lei și altele. Din păcate, cardul era surd, nu auzea chestii de astea și se încăpățâna să rămână acolo.
Ce s-a întâmplat mai departe? Nimic, am plecat acasă. Ea a pierdut avionul, pentru că nu avea alți bani iar la Roma nu poți să trăiești doar cu aer și istorie.

Eu am rămas în schimb foarte satisfăcut de întâmplare și din păcate, am impresia că s-a citit mult prea tare asta pe fața mea.
Așa că am o prietenă mai puțin.
Oricum nu cred în prietenia dintre femei și bărbați.

Blue Air are acum o solutie fix pentru situatii de genul asta. E o promotie in care, daca iti cumperi bilet de pe smartflying.ro, poti castiga premii in bani, 1000 euro saptamanal si un mare premiu de 5000.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.