Ura, a plecat Andone! Mamă, ce mișto, dă-l naibii că nu e în stare de nimic!
Ura, vine Andone! Mamă, ce mișto, că ăla dinaintea lui nu era în stare de nimic!

Asta se întâmplă la toate marile echipe din rromânia.
La Steaua a fost Stoichiță, a plecat Stoichița, a venit Olăroiu, a plecat Olăroiu, a venit Stoichiță, a plecat Stoichiță, a venit Olăroiu. A venit din nou Stoichiță la Steaua. Ghici cine e așteptat ca pâinea caldă? Da, ați ghicit, Olăroiu.

Avem antrenori slabi pentru că rromânia nu are școală de antrenori. Asta știm toți. Și dacă o știm, de ce sunt rotiți în halul ăsta? Speră cineva că după ce a dat cu aceeași echipă de gard, brusc o să devină genial?
Stoichiță e varză cu carne, habar nu are de ce e pe teren. Olăroiu a fost un jucător sub-mediocru, acum este un antrenor sub-mediocru, pe care nu îl angajează nimeni, decât eventual prințișorii arabi.

Stau și mă întreb, vom ieși vreodată din marasmul ăsta în care ne cufundăm?
Va exista un club care să zică Bă punct, până aici, hai să investim și să aducem un antrenor străin vestit, care cere mai mulți bani dar are și rezultate?

Mă îndoiesc sincer. Pentru că un antrenor cu rezultate e un antrenor cu cojones. Ăla nu acceptă să vină gigică, mitică sau borcică să le facă echipa și să se mai și laude cu asta. Nu accepta petreceri in cluburi, cu iarbă și prafuri. În general nu acceptă nimic din ceea ce este cu adevărat fotbalul rromânesc.

În curând, o să ne uităm la teveu la puternicul campionat din faroer….

PS: Uitasem de unde a inceput articolul. Da, vine Andone la DInamo.