Sigur, când citești prima oară prostia asta, pe care un copil de școală generală o poate înțelege și explica foarte simplu, ești foarte tentat să zici ăăăăăăhăhăhăhăhăhăh ce proastă e Olivia Steer. Fără să vă gândiți că, per se, femeia are educație, înțelege niște concepte și mai mult, la fel ca oricare dintre noi, are acces la varii surse de informare. Măcar că l-ar întreba pe bărbacsu, care în niciun caz nu poate fi numit prost, ci e un om teribil de inteligent, cu o tonă de bun simț și extrem de cult.

Așa că atunci când o vedeți pe Olivia Steer mâncând căcat de ăsta, să știți că o face pentru proștii ăia pe care îi vedeți în comentarii. Pentru că Olivia Steer vinde, către ambasada rusiei, reach, nu altele, real sau fals, nu contează. Intrați pe postarea distinsei și uitați-vă, în dreapta, la shares. Dați click și, după aceea, scroll peste nume și spuneți-mi care este numitorul comun al tuturor acelor conturi. Dacă îl descoperiți, acum știți cum arată conturile fake.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.