Voiam mai de mult să scriu asta, că am tot văzut discutându-se despre spam și oamenii explicând că ei se tot dezabonează, dar ele vin tot mai multe și degeaba se dezabonează.
Oameni buni, voi, în ignoranța voastră absolut drăgălașă, aveți impresia că hienele astea au vreo urmă de morabilitate, de bun simț sau că ar urma vreo regulă.

În clipa în care faceți ORICE ALTCEVA decât mark as spam, send direct to trash, create filter/directly delete, absolut orice semn care le poate spune hienelor de la capătul celălalt al tubului de gunoi că mailul vostru este un mail real, verificat de cineva, nu face decât să le arate că e un mail valid, care va fi mutat în categoria mailuri valide, nu scrapuri din baze de date și va fi vândut mai departe, către următoarea hienă. Orice, absolut orice.

Citiți mesajul de la final, cel subliniat cu roșu. Este exact ca mesajul ăla din filmele cu zombie, Veniți la noi, avem mâncare, apă curată și siguranță. Și ajungi acolo și devii hrană. Nu trimiteți niciodată, niciun mesaj nimănui. Creeați-vă filtre personale în aplicația de mail pentru domeniile respective, pentru ip-uri, folosiți liste de spam de pe siturile de specialitate, nu le alimentați conturile gunoaielor ăstora.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.