Via Vlad the Impaler

Ați citit? Ați citit? Ați văzut ce aplicație bună e TikTok? Și ce bună e dpdv informațional și educațional, copiii văd numai lucruri frumoase și bune, datorită partidului, care are grijă de copilăria lor și are grijă să crească frumos și echilibrat, numai câteva ore pe zi.

Nu zic că doar dl. Popescu a primit bani de la agenția care se ocupă de TikTok, prin ambasada marii republici. Nu. Spun că și RFI a primit bănuți de la domnii chinezi și că activitatea face parte dintr-o campanieonline, așa cum a fost și campania cu Huawei, când, brusc, domnii bloggeri deveniseră experți în mari rețele și în 5G și clamau că nu are cum pentru ca să existe 5G fără existența Huawei.

Acum, ce să zic, dl. Popescu. Eu înțeleg că copiii dumneavoastră, dacă îi aveți, deși păreți genul fără succes la femei, nu mănâncă verticalitate, mândrie, onoare sau responsabilitate și că aveți nevoie de bani pentru icra neagră de toate zilele și șunculița martinel, 20 de lei 4 felii. Dar totuși, să știi că Tik Tok este un cancer generalizat, cu un algoritm care, cu cât te scufunzi mai mult, cu atât te împinge mai jos, iar în mâinile unui copil incapabil de a discerne realitățile între ele, este o metastază nucleară și, totuși, să îl aperi pe motiv că, în china, e diferit, adică să mai împingi în față și narativul tip Hai să fim ca China…este dezgustător, tovarășe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.