NU mai reiau povestea cu pârnăiașul Papan biban, tipul care a jucat în filmul cu fluieratul, care Papan s-a apucat și el să fure, că na, a avut o viață grea în tinerețe, după care distinsul regizor Florin Șerban s-a apucat să se facă de căcat în public, scriind un manifest pro Papan, cum trebuie el iertat și ținut în puf, pentru că na, a fost un copil sărman și abuzat și noi oamenii nu facem suficient pentru el. Desigur, omițând să spună cum s-ar simți el, dacă domnul Papan Biban i-ar tâlhari familia sau i-ar sparge casa. În fine.

Uite că încă unul din marii actori ce au dat viață capodoperii flueristice, domnul Cristian Dragomir, a fost arestat, nu pentru una, ci pentru 3 fapte. Desigur, judecătorii l-au eliberat pentru una din ele, că na, tâlhăria nu prezintă pericol social, deși e un pușcăriaș recidivist. Noroc că alți judecători au considerat că e mai sănătos să îl țină priponit.

Domnu’ Șerban, ce facem șefu, mai scriem un manifest și pentru băiatul ăsta? Hai că și el provine dintr-o familie dezorganizată și a suferit când era mic, ba chiar a făcut și pojar.

Domnu’ Serban, alo, ce faceți, unde fugiți?