NU mai reiau povestea cu pârnăiașul Papan biban, tipul care a jucat în filmul cu fluieratul, care Papan s-a apucat și el să fure, că na, a avut o viață grea în tinerețe, după care distinsul regizor Florin Șerban s-a apucat să se facă de căcat în public, scriind un manifest pro Papan, cum trebuie el iertat și ținut în puf, pentru că na, a fost un copil sărman și abuzat și noi oamenii nu facem suficient pentru el. Desigur, omițând să spună cum s-ar simți el, dacă domnul Papan Biban i-ar tâlhari familia sau i-ar sparge casa. În fine.

Uite că încă unul din marii actori ce au dat viață capodoperii flueristice, domnul Cristian Dragomir, a fost arestat, nu pentru una, ci pentru 3 fapte. Desigur, judecătorii l-au eliberat pentru una din ele, că na, tâlhăria nu prezintă pericol social, deși e un pușcăriaș recidivist. Noroc că alți judecători au considerat că e mai sănătos să îl țină priponit.

Domnu’ Șerban, ce facem șefu, mai scriem un manifest și pentru băiatul ăsta? Hai că și el provine dintr-o familie dezorganizată și a suferit când era mic, ba chiar a făcut și pojar.

Domnu’ Serban, alo, ce faceți, unde fugiți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.