Ce nu remarcă Vali Petcu în articolul său despre furtul mașinilor rromânești în Bulgaria.

1. În Bulgaria se fură mașini. Tot timpul anului. Ca dealtfel și în rromânia. Doar că vara, pe nepusă masă, mașinile furate ale rromânilor apar cu duiumul la tv. În restul anului nu interesează pe nimeni. Pentru că na, dacă nu putem să îi batem la prețuri, servicii sau bun simț, hai să băgăm spaima în fraierul rromân că la bulgari se fură și polițiștii sunt niște nenorociți. Iar ca o confirmare, parașutista blondă de la turism își exprimă regretele pentru furt și nu-i așa, așa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată în rromânia. Mihai Stoichiță știe de ce.

2. Primarul localității Clejani, fraierul căruia i-a fost furată mașina, nu a putut să și-o localizeze pe imaginile video ale hotelului. De ce? Simplu.
Pentru că domnul primar are coaie mari și prioritate de jeep, ca în rromânia. Așa că și-a parcat mașina lângă scările de intrare la hotel, unde NU este parcare, deci nu este supraveghere video. Asta ca obișnuință, nu?

Banuiesc că nimeni nu își pune întrebarea de unde avea primarul din Clejani bani de X5-uri, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.