Astăzi am avut examen la …să mor dacă îmi aduc aminte cum îi zice la prostia aia. Am copiat, deci probabil un 5 va fi trecut în dreptul meu.
Am luat şi minunatul examen la drept, desigur, tot cu 5.

Cucoana în verde, de la masă, este doamna “şefă de clasă”, care în acel moment întocmea listele cu cei care nu au dat bani deloc. Copilul de lângă tocmai prestase 10 lei. Spre deosebire de alte dăţi, astăzi era chiar furioasă. Urla prin clasă pe la colegi “Ia zi, cum te cheamă, tu nu ai dat bani, hai, scoate banii, asta e nesimţire, unii au dat de 2 ori şi tu nici măcar o dată”. Un tip cel puţin a înjurat-o cum i-a venit la gură. Pe mine şi pe Dan ne evită. Probabil pentru că Dan a fost la şcoală în uniformă într-o zi.

Din păcate, încă nu reuşesc să prind momentul încasării banilor, pentru că grupul decarilor (aşa le spunem noi, de la faptul că cerşesc 10 lei de la fiecare), vine cel puţin cu o oră mai devreme, să-şi aranjeze afacerile. Mai am încă 2 examene. Sper să prind ceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.