Mai țineți minte când a apărut GDPR-ul în peisaj, cum gata, toată lumea știa că vom fi salvați de spam, reclame intruzive, vânzarea datelor personale și alte idealuri de astea haioase? Și când vă spuneam că este o lege stupidă, dată de niște analfabeți funcțional, care va face exact ce face legea împotriva spălării banilor, adică le face viața grea oamenilor care oricum sunt cinstiți și fac lucrurile corect?

Ei, iată, 6 ani mai târziu, încă nu a reușit să ne salveze. Mitică Stanciu știe. Este pregătit să îmi dea sfaturi pentru dezvoltarea afacerii mele. A cumpărat mailul meu de pe internet și nu are nicio problemă în a-mi oferi sfaturi legale în domeniul restructurărilor financiare. Nu are o problemă să dea spam, că nu e ca și cum mi-ar face încă o gaură, nu?

Știți ce se întâmplă dacă trimit mailul ăsta, ca reclamație, la dataprotection? Nimic, nici nu îl citește cineva. De fiecare dată când am făcut reclamație, am inclus un tracking pixel în mail. Nici măcar nu sunt deschise.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.