Că veni vorba de Piedone, vă mai amintiți de filmele cu Bud Spencer și Terrence Hill? De ce îi zicem, lui Bud Spencer, Piedone? Că efectiv nu am idee, nu îmi aduc aminte deloc, știu doar că, dacă îi văd poza, zic Uite, Piedone.

Așa cum, dacă văd poza lui Popescu Piedone, ziC Uite, un gunoi pușcăriaș.

Potrivit sondajului realizat de ATLAS INTELLIGENCE, cea mai precisă casă de sondare din Statele Unite ale Americii, la alegerile din 2020, într-o cursă cu Piedone, Cîrstoiu și Enache, Nicușor Dan ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 37,1% din voturile bucureștenilor cu drept de vot. Pe locul doi se clasează Piedone cu 30%, în timp ce Cîrstoiu obține doar 17,4%, iar Enache 4,9%.

Vă zic, unul din motivele principale pentru care râd de clujeni și îi consider unineuronali este că l-au avut primar 12 ani pe Funar și acum pe Boc.
Dar când văd faza asta cu Piedone la 30%, efectiv îmi dă sângele pe nas de nervi, mi se pare imposibil, cât de prost să fii să votezi așa ceva? Pot înțelege la sectoare, cum e cu pensionarii din S3, care îl îmbogățesc pe Șpăgoiță, pentru că le-a făcut băncuțe.

Dar ÎN TOT ORAȘUL?

Întrebați cine a fost cel mai bun primar al Bucureștiului după 1989, 27,5% dintre bucureșteni au răspuns Nicușor Dan. Locul doi este ocupat de Gabriela Firea, cu 23,3%, iar locul trei de Traian Băsescu cu 18,6%.


Mereți în …. de clujeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.