Stăteam de vorbă cu micu`TZU pe messenger. Tipul îşi aşteaptă nevasta, care vine de la Bucureşti şi e blocată în trafic, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, din cauza unui mare accident de circulaţie, care s-a lăsat cu descarcerări, salvare şi pompieri.

Şi astfel am ajuns la întrebarea esenţială a discuţiei.

CUM POŢI SĂ FACI ACCIDENT PE AUTOSTRADĂ?

În general e goală, mergi lejer, nu ai de făcut depăşiri, nu îţi vin TIR-uri conduse de cretini din faţă, să te silească să ieşi în decor ca să treacă el, nu treci prin sate sau localităţi. Nimic din toate astea. Şi totuşi sunt accidente la greu.

micu`TZU pune pe seama vitezelor excesive şi a neatenţiei. Adevărat, când ai 19 ani, Ferarri şi câteva milioane de euro pe tine, te simţi stăpânul lumii. Dar când ai familia cu tine în maşină, soţie, copii, cum naiba îţi permiţi să o calci în halul ăsta? Unde îţi sunt responsabilităţile faţă de cei care te-au încredinţat cu viaţa lor?

Când am mers la Blogaria, am făcut cu Nova, Bucureşti-Constanţa, 2 ore şi 45 de minute. Nu am depăşit suta niciodată. Ne-am hlizit de orice, am făcut poze, am cântat, ba chiar am avut timp să ne furăm şi câte un sărut.

Dacă mergeam cu 140, cât merge maxim Nova mea, mai puteam să facem asta? Mă îndoiesc la modul pro-fund.

Oamenii uită că viaţa e făcută din bucurii simple…
_____________________________________________________________________

micu`TZU are o întrebare de mare angajament.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.