arabi la schi

Eu îmi plătesc online absolut toate facturile la utilități. Nu am mai stat la cozi de nuștiucâți ani să plătesc o factură. O să râdeți când auziți de cozi, dar știți ce COZI URIAȘE se fac la RDS în casierie, ca să își plătească rumânii internetul? Enel au cozi la automatele de plată, unde săracii badigarzi fac scurtă la mână reînvățând, lunar, găștile de pensionari să își plătească facturile.

De la fiecare din furnizori primesc un mesaj plin de veselie, în care sunt anunțat că pot și am dreptul și onoarea de a-mi activa direct debit pe contul respectiv și VOI SCĂPA DE GRIJA PLĂȚII UTILITĂȚILOR LUNARE!!!

Din fericire, eu am un dicton după care mă ghidez în viață: Familia mea e mai importantă decât familia ta.
Așa că mă gândesc că e posibil ca luna viitoare să nu am bani. Sau să mă îmbolnăvesc. Sau să am nevoie de bani să plec în Maldive la schi. Sau să îmi cumpăr vibratoare. Nu contează, orice aș face pentru mine e mai important decât ce aș face pentru alții.

Prin urmare, aș prefera ca să am banii mei în cont, atunci când am nevoie de ei și să fie decizia mea unilaterală de a-mi plăti facturile, atunci când vreau eu, nu să îmi zboare ei automat. Da, știu, sunt un om rău.
Asta e…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.