A fost zilele trecute un meci de fotbal al româniei, meci la care adversarii au decis că e momentul să îngenuncheze, ca să își ceară iertarea de la BLM, iar românii au îngenuncheat și ei, pentru că de ce nu, așa se duc vacile în prăpastie, una după alta. Exceptând doi jucători, restul și-au cerut scuze negrilor români uciși de poliție, mai exact, plus celor pe care i-am ținut în sclavie, Rosa Parks și tot restul.

Serios, acesta e unul din momentele când achiesez la AUR. Singurii care au fost vocali și s-au pronunțat împotriva acestei mizerii. Restul i-au certat finuț pe cei ce nu au îngenuncheat, ce facem, bă băieți, ne facem de râs aici? Iar dacă mie îmi e ușor să palpit pe aceași strună cu ei, iar eu sunt educat, inteligent și știu, de fapt, cine sunt ăștia, vă dați seama ce e în restul româniei?

Anyway, ca idee, FIFA interzice politica pe stadion, inclusiv îngenuncheatul și ar trebui să sancționeze echipele care o fac.
Pe lângă asta eu, ca român, nu am absolut nicio vinovăție față de negri. La noi poliția nu împușcă negri pe bază de culoare, nici măcar țigani, ci omoară români, îi răpește de pe stradă și îi duce în Zăbrăuți, unde se pișă pe ei, la propriu. Nu am deținut și nici adus sclavi negri, nu avem aceași cultură cu americanii și nici nu ne interesează așa zisa lor cultură.

Iar sportivii români ar trebui să nu mai fie oi și să urmeze trenduri stupide ci să țină capul sus și să fie mândri de ce sunt, ce au și ce moștenire au primit. Așa cum sunt, de exemplu, ungurii, care au refuzat să facă acest gest, în meciul cu Irlanda, care irlandezi s-au găsit brusc în genunchi, dintr-un motiv care îmi scapă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.