A făcut ieri un prieten un calcul scurt legat de cât a economisit lunar, de când nu mai merge la birou.
600 de lei combustibil, mergea cu masina la care se adaugă anual costul reviziilor si al consumabilelor, vreo 2000 de lei
15-20 de lei mancarea plus in jur de 10 lei prostioare gen cafelute sau pungute cu crantanele, 650 de lei.
100 de lei spalatul si calcatul haine/camasi
200 de lei minim pentru macar ceva nou de imbracat pentru birou
cel putin 50 de lei lunar cadouri stranse de alea de la HR pentru ca e ziua cuiva sau ziua reintregirii transsexualilor sau alte tampenii.

Una peste alta, un om de conditie medie, nu luptător vegan biciclist, a economisit minim 1500 de lei lunar stand acasa si facand acelasi job, dar mult mai bine, fara sa fie mutut la cap de sedinte idiotice si interminabile, intalniri la dozatorul de apa, iesit la spatiul de fumat ca nu ai voie la birou si altele. Vreo 18 000 pe an.

Toti oamenii pe care ii stiu și sunt bazați pe munca lor sunt ferm hotărâți să își dea demisia dacă compania decide că gata cu munca de acasă, cineva trebuie să ocupe și cubiculele alea plătite extrem de scump și să vă mai și supraveghem când munciți, că privirea stăpânului îngrașă vita.

Bine, am un prieten care vrea să fugă de acasă ca să nu mai stea cu nevastă-sa 24/24, dar aici fiecare trebuie să lucreze în propria familie, eu m-aș simți rupt pe interior dacă nu aș sta cu Luna non stop și, din ce zice ea, și ea la fel.

Dar sunt pași mici, care se vor rezolva, în timp. Important este că a venit shiftingul de paradigmă, oamenii au văzut că se poate și altfel și nu cred că vor renunța la asta. A, bine, se va termina cu mizerii de alea cu Aderăm la valorile companiei, suntem o mare familiei fericită, muncim cu drag și spor până la 1 noaptea, ca să venim înapoi la 7, să ne vadă șeful, se va termina cu pupincuriștii care erau ocupați să lingă la șefi, pentru că acum contează doar ce rezultate trimiți.

Life.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.