Dacă luni, pe la prânz, așa, ați auzit un geamăt intens venind de afară, să știți că a fost sunetul influencerilor din online, transformați din scurt în specialiști de rețele naționale de telecomunicații, care au aflat că Huawei nu va mai participa la 5G, 6G și restul de G-uri până când nu pleacă PCC de la putere. Adică nu în timpul zilelor noastre.

Bine, bani se vor mai băga, pentru că, nu-i așa, sunt căcălău, de acolo de unde vin, e plin twitter de mizerii de astea gen femeile Huawei, ce fericite sunt româncele care dau cu mătura la Huawei, iată, Huawei a deschis un centru global de securitate în tehnologie!

Bine, e râsul curcilor, e chiar mai de rahat decât Arabia Saudită care deține președinția UNHRC, cine stă să creadă asemenea baliverne venite dintr-o țară sub călcâiul comunismului, care ține în lagăre milioane de oameni, care Hong Kong, Taiwan, Tien An Men și toate alea.

O să fie interesant de urmărit cum vor apărea articolele pe blogulețe. Vedem și luăm urma banilor. Zilele trecute a fost un articol pro Huawei pe Hoțnews, parcă, dar nu sunt sigur, nu îl mai găsesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.