Dacă luni, pe la prânz, așa, ați auzit un geamăt intens venind de afară, să știți că a fost sunetul influencerilor din online, transformați din scurt în specialiști de rețele naționale de telecomunicații, care au aflat că Huawei nu va mai participa la 5G, 6G și restul de G-uri până când nu pleacă PCC de la putere. Adică nu în timpul zilelor noastre.

Bine, bani se vor mai băga, pentru că, nu-i așa, sunt căcălău, de acolo de unde vin, e plin twitter de mizerii de astea gen femeile Huawei, ce fericite sunt româncele care dau cu mătura la Huawei, iată, Huawei a deschis un centru global de securitate în tehnologie!

Bine, e râsul curcilor, e chiar mai de rahat decât Arabia Saudită care deține președinția UNHRC, cine stă să creadă asemenea baliverne venite dintr-o țară sub călcâiul comunismului, care ține în lagăre milioane de oameni, care Hong Kong, Taiwan, Tien An Men și toate alea.

O să fie interesant de urmărit cum vor apărea articolele pe blogulețe. Vedem și luăm urma banilor. Zilele trecute a fost un articol pro Huawei pe Hoțnews, parcă, dar nu sunt sigur, nu îl mai găsesc.