Bine, știu că gluma din titlu e un long shot și nu am cu cine, dar unele glume jur că se scriu singure, aș putea fi scriitor de glume pentru Patrascu sau cum ii zice la baiatu’ ăla care încearcă să îl imite pe Mircea Badea, dar fără a avea vreuna din calitățile lui Badea.

Fiți atenți aici, cronologic.
Deci Mihaiță Neamțu, acest intelectual rasat, după alte 5 partide, se regăsește în valorile AUR.

Mihai Neamțu e la al șaselea partid din carieră: Partidul Noua Republică, PNȚCD, ARD, PNL, PMP și AUR.

Normal, după ce s-a regăsit în valorile naturale ale lui Georgică Simion, a trebuit să și retracteze tot. Știți cum ne ceream noi scuze când eram mici? Că de aia ți-am spart geamul, am fost bolnav și am avut și pojar când eram mic. Așa și Mihai Neamțu.

În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din oraşul Timişoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar şi supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Aşa era protocolul lui Arafat… După cum vă puteţi imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut nişte declaraţii violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganţa să le uite şi să le ierte. Socot, aşadar, enunţurile mele lovite de nulitate.

Ce declara Mihai Neamțu?

Well, după ce a parcurs tot supliciul lui Iuda, Mihai s-a văzut urcat în căruța adevăratului salvator al româniei și gata, eu plec la Briusel, să fac ordine. Doar că o să plece în quisda mâne-sii

Alianța AUR a depus luni la Biroul Electoral Central lista de candidați la alegerile europarlamentare. Lista e deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș, ales în 2019 pe listele PSD și plecat între timp la partidul extremist AUR. Locul secund e ocupat de fostul jurnalist Claudiu Târziu, iar avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut pentru teoriile conspiraționiste pe care le propagă e pe locul 3.
În schimb, Mihail Neamțu, proaspăt intrat în AUR după ce și-a cerut scuze public pentru jignirile la adresa lui George Simion, a fost plasat doar pe locul 10 pe lista de candidați.

Și așa aveți portretul unui fariseu lingău, traseist, mitoman și, cel mai probabil, de aceeași orientare sexuală cu George Simion.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.