De când Zoso s-a certat cu Mircea Badea și, o dată cu asta, s-a încetățenit ideea că Mircea Badea i-a crescut traficul lui Zoso pentru că i-a menționat numele în emisiune, a devenit practică oficială ca fiecare blogger cu “ștaif” să producă diatribe împotriva lui Badea.

În primul rând, să lămurim o treabă. Nu Badea i-a crescut traficul lui Zoso. Și atunci, ca și acum, avea un trafic măricel, relativ stabil.
În al 2 lea rând, deja devine CUMPLIT de jenant. Întâi a început Piticu să se declare anti-badea, deși eu știu martori care atestă faptul că juisa de emoție pe holuri la Antena1, când a dat noroc cu el. Dar a apărut curentul și na, hai să fim și noi în pas cu moda.

Acum, observ că și finu` și-a dat seama că Mircea Badea e inamicul său numărul unu, că Mircea Badea e un idiot care se face de râs pe micul ecran și că Mircea Badea nu merită atenția noastră.

Oamenilor, dacă Mircea Badea nu ar merita atenția voastră, nu i-ați da atenție. Nu ați scrie despre el, sperând în adâncul sufletului că vă va pomeni blogul pe post, nu l-ați înjura aiurea prin sms-uri în timpul emisiunii, așteptând cu înfrigurare să îl citească cu voce tare. Nu ați pune posturi în care să vă lăudați cum l-ați înjurat voi pe Badea în direct, acum 1 minut.

Chiar e atât de puțin evident că el își lasă telefonul deschis tocmai pentru a primi sms-uri de la voi și pentru a vă miștocări în emisiune? Credeți că Badea e mai important decât Donald Trump, astfel încât nu poate să stea fără mobil nici la ora 12 noaptea?
Oare cum ar fi o zi în care bloggerii nu se mai fac de râs?

PS: Da, eu sunt fan Mircea Badea, îmi place de când era cu Teo și i-am urmărit absolut toată cariera.
GET USED TO IT.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.