De când Zoso s-a certat cu Mircea Badea și, o dată cu asta, s-a încetățenit ideea că Mircea Badea i-a crescut traficul lui Zoso pentru că i-a menționat numele în emisiune, a devenit practică oficială ca fiecare blogger cu „ștaif” să producă diatribe împotriva lui Badea.

În primul rând, să lămurim o treabă. Nu Badea i-a crescut traficul lui Zoso. Și atunci, ca și acum, avea un trafic măricel, relativ stabil.
În al 2 lea rând, deja devine CUMPLIT de jenant. Întâi a început Piticu să se declare anti-badea, deși eu știu martori care atestă faptul că juisa de emoție pe holuri la Antena1, când a dat noroc cu el. Dar a apărut curentul și na, hai să fim și noi în pas cu moda.

Acum, observ că și finu` și-a dat seama că Mircea Badea e inamicul său numărul unu, că Mircea Badea e un idiot care se face de râs pe micul ecran și că Mircea Badea nu merită atenția noastră.

Oamenilor, dacă Mircea Badea nu ar merita atenția voastră, nu i-ați da atenție. Nu ați scrie despre el, sperând în adâncul sufletului că vă va pomeni blogul pe post, nu l-ați înjura aiurea prin sms-uri în timpul emisiunii, așteptând cu înfrigurare să îl citească cu voce tare. Nu ați pune posturi în care să vă lăudați cum l-ați înjurat voi pe Badea în direct, acum 1 minut.

Chiar e atât de puțin evident că el își lasă telefonul deschis tocmai pentru a primi sms-uri de la voi și pentru a vă miștocări în emisiune? Credeți că Badea e mai important decât Donald Trump, astfel încât nu poate să stea fără mobil nici la ora 12 noaptea?
Oare cum ar fi o zi în care bloggerii nu se mai fac de râs?

PS: Da, eu sunt fan Mircea Badea, îmi place de când era cu Teo și i-am urmărit absolut toată cariera.
GET USED TO IT.