În pofida titlului, intenționez să fie o chestie foarte serioasă. Desigur, în limita caracteristicilor acestui blog.

De ce am vrut să scriu asta?
Pentru că trăim în era internetului. O eră în care sportul este doar un cuvânt în dicționar. O eră în care majoritatea joburilor noastre se învârt în jurul calculatorului și al internetului.

Urmarea? Ochelari, din cauza monitorului, burtă, de la atâta stat și eventual de la bere, chelie și tot restul de accesori sexy.

Hai, recunoaște că te-ai recunoscut în descrierea mea.
Știu, uitându-te în oglindă, ai senzația că nu se va uita la tine niciodată vreo femeie.

GREȘIT!

Dragul meu geek, femeia este un animal ciudat. Ea nu raționează după logica normală, masculină, în care sexul se bazează strict pe cât de bine arată partenerul.
Nu. Femeia este o persoană ușor aburibilă. Ea se lasă amețită de cuvinte frumoase, de complimente. Femeia trebuie să vadă că ești deștept, că ai tupeu, că nu îți tremură mână când i-o bagi în sutien.

Deci, geekule. Vrei să ai femei?

1. Fii tupeist. Femeile adoră tupeul. Gentlemanii nu fac sex. Ei rămân doar gentlemani.
2. Nu încerca să fii altceva. Ești deștept, arată-i că ești deștept. În marea majoritate a cazurilor femeile sunt prostuțe și cad pe spate când văd că există și oameni care au idee despre formula relativității.
3. Fii glumeț. Femeilor le place să râdă. Fă-o să râdă în fiecare zi și e a ta pe viață. Nu că ai vrea asta, dar așa îi ajungi în chioți, făcând-o să creadă că ești bărbatul vieții.

Pe lângă asta, in primul rand, pune mana si slabeste. Stiu, eu sunt gras, dar eu deja am păcălit-o pe a mea :D. Tu trebuie să lucrezi la asta, iar eu eram destul de slăbuț la momentul optim.

Dacă ești chel, tunde-te scurt. Șuvițele linse cu periuța de dinți peste craniu nu păcălesc pe nimeni. Toți vor ști că ești chel și vor avea motiv de făcut glume pe seama ta. Fii mândru de ce ești. Părul cade de la prea mult testosteron. Adică ești mai bărbat decât cei cu păr.

Schimbă-ți garderoba. Ia-ți haine de piele, blugi cu ținte, bocanci. Fii cool.
Ieși din casă. Femeile nu o să vină la tine la usă, trebuie să le cauți.

În speranța că ți-am fost de folos, rămân al tău pentru totdeauna,

EU.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.