Știți că tot vă învăț cum să recunoașteți articolele publicitare nemarcate din presă. Și nu articolele tip Uh, ce bună este această mașină cu plastic ieftin, dar bun. Nu, ci articolele care previzionează schimbări, care urmăresc mișcări politice, care, în final, scot niște bani din buzunare.

Azi avem pe spălații și curații de la G4Media:

Cea mai mare despăgubire plătită anul trecut de asigurătorii din România în baza unei poliţe obligatorii RCA a fost de peste 5,6 milioane lei, fiind acordată pentru a acoperi prejudiciile rezultate dintr-un accident produs de o autoutilitară în Italia, informează Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR)

Vă dați seama cum s-au gândit ei, oamenii ăștia, să publice un top al despăgubirilor, trimis de o asociație a asiguratorilor, cu toate scorurile maximizate, ca să te ia cu capul Băi, nu e normal, vă dați seama câți bani plătesc oamenii ăștia, trebuie să facem ceva. Sigur, în 2023 românii au plătit către firmele de asigurări aproximativ 20 de miliarde de lei. Deci, cumva, aceleași firme de asigurări, la cele mai mari costuri posibile, maximizate la infinit și tot rămân cu peste 10 miliarde de lei profit, bani moka, primiți degeaba, fără niciun sens, prin ordin de la stat. Dar ăia deja sunt banii lor, nu îi mai menționăm, că sunt fonduri private.

Sigur, nu am nimic cu G4Media că publică materiale de astea aranjate, care pregătesc publicul, cei care câștigă maxim 3000 de lei pe lună, au bembeu și sunt impresionați când aud de miliarde, de o nouă creștere a RCA, pentru că nu se mai poate așa. Fiecare trebuie să trăiască. Dar marchează, frățiorul meu așa zis jurnalist, materialul publicitar, nu îl semna gen Redacția și îl arunci pe piață, ca să creadă țugulanul că este o investigație jurnalistică profesionistă, care a tras concluzii profesioniste.

Nu de alta, prietene ziarist, dar, în ritmul ăsta, o să fie plină piața de boschetari ca tine, în câțiva ani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.