Mă hlizeam ieri la poza asta, la băiatul care amenință lumea cum e el în relații cu NATO și vezi doamne, dacă e în relații cu NATO, nu i se aplică legea.
Întâmplător, prin natura profesiei, cunosc oameni care lucrează la NATO și în armată, așa că am riscat o întrebare.
Ia ziceți, băbăeț, dacă un contractor de ăsta NATO face vreo problemă juridică, nu i se aplică legea?

În paranteză fie spus, tot prin prisma meseriei, cunosc oameni din NATO, SIE, SRI, armată, poliție, companii de securitate. Oamenii ăștia, toți, sunt cei mai calmi oameni pe care îi cunosc. Oameni care nu se enervează indiferent ce ai face, oameni care ar putea să îți rupă mâna și să te bată cu ea, dar aleg să te ignore când îi îmbrâncești, oameni care refuză orice conflict, pentru că știu ce înseamnă un conflict real și urmările lui.

Revenind, în cazul în care un de ăsta care lucrează pentru NATO face potlogării, primul lucru pe care îl face NATO este să îl dezlege de obligația de a mai lucra cu ei și ajută poliția să își facă datoria cât de mult pot.
Din păcate, e posibil ca numele domnului acesta de la Viva City Cluj Life să fi ajuns și sub ochii unor oameni la care nu ar fi vrut să ajungă.
mpare rău.

Ca o a doua paranteză, îi înțeleg și frustrarea domnului cocalar. E parcarea mea, plătită, proprietatea mea personală. Pe banii mei și pe muzica mea. Nu ai parcare, caută lacrima prin alte părți, nu îmi ocupa mie spațiul personal.
De aia nu avem lucruri bune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.