Și anume, într-o bulă de siguranță falsă.
Mă uitam acum, odată cu Black Friday, la opiniile oamenilor, nu neapărat aici, unde sunteți, majoritar, cu picioarele pe pământ, dar în general, pe net.

În cel mai pur mod, oamenii nu realizează și nu înțeleg că trecem prin cea mai grea perioadă post război din Europa, de până acum. Combinat cu COVID, războiul din Ucraina afectează toate, absolut toate sectoarele economice ale lumii, tot ce înseamnă politică, pentru că orcile au nevoie să țină europa dezbinată, iar cozile de topor plătite agită peste tot perspectivele distrugerii UE, recăpătării acelei așa zise mândrii naționale, fiind suficienți de imbecili să nu înțeleagă că doar uniți suntem puternici în fața rusiei și chinei, iar pe bază de tuneluri dacice, suntem doar un comunicat de presă la RossiaToday, azi românii au decis, prin referendum de 98%, să facă parte din Uniunea Comunităților Ruse Independente.

Prin urmare, plin de comentarii legate de reduceri. De ce reducerile sunt așa de mici. De ce prețurile sunt atât de mari. Știe el că anul trecut produsul avea reducere mai mare, acum de ce e mai mică. Produsul X cu siguranță are prețul mai mare decât acum 2 luni, l-au mărit porcii acum, de Black Friday.

În același timp, toți plătesc 9 lei motorina. Toți se duc și iau lapte cu 17 lei și pâine cu 9 lei. Toți se miră la galantare că kilogramul de porc a ajuns și 50 de lei, ce nenorociți și hoți sunt ăștia.
Dar totul e ok. Dacă e vorba de cumpărat de pe internet, acolo prețurile nu cresc, televizoarele, sticlele de vin, toate ajung prin teleportare acolo și la un preț care se modifică doar o dată la 5 ani sau ceva, în funcție de cum îi crește țugulanului român salariu.

Serios, încep să înțeleg îndemnul ăla cu ieșitul din bulă. Mai ieșiți din bula voastră, vedeți că, în jurul nostru viața s-a scumpit cu 50% și devine și mai scumpă, every fucking day.
Trezirea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.