Acum ceva vreme, mi-am luat o multifuncțională HP 3525, fiind foarte deștept în inteligența mea, în detrimentul unei multifuncționale laser și nu cum ați crede, pentru că laserul ar fi fost puțin mai scumpă. Deloc diferența e ceva de gen 150 de lei. Ci pentru că DACĂ AM NEVOIE SĂ PRINTEZ COLOR? Dar dacă AM NEVOIE SĂ PRINTEZ O POZĂ?

Acum 10 minute, în timp ce dădeam programul de curățare al capului de scriere, am realizat că am printat fix 169 de coli, majoritatea alb-negru, cu acoperire gen 20%, nu am printat nici o poză, iar cartușele din multifuncționala lui pește prăjit au decis să se termine. Ba și mai interesant, imprimanta m-a anunțat că sunt cartușe ilegale și m-a sfătuit să folosesc doar produse HP originale.

Desigur, degeaba am dat curățare, nu mai funcționează nimic, am o bucată de plastic inutilă. Cumpără cineva o imprimantă? Doar că vă anunț dinainte, un set complet de cartușe 655 costă nici mai mult, nici mai puțin de 180 de lei.

Am mai menționat parcă faptul că în viața mea nu voi mai cumpăra vreun produs HP?
Pentru că, dacă am uitat, o mai menționez o dată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.