Accent Travel & Events, agenția numărul unu în România în domeniul turismului intern și partener exclusiv al Egencia an Expedia, Inc Company în România, a lansat platforma de vânzări online www.accenttravel.ro pentru a veni în întâmpinarea clienților săi și a le da posibilitatea de a găsi în același loc totul pentru organizarea vacanței ideale.

Punctul forte al platformei de servicii www.accenttravel.ro este că reunește cele mai bune soluții pentru organizarea unei vacanțe ideale. Fără să te deplasezi, fără să dai un telefon, serviciile pot fi accesate, alese și comandate. Platforma beneficiază de o plajă mare de pachete turistice interne (stațiuni balneoclimaterice și de pe litoral), precum și de un sistem ce permite crearea unui „pachet personalizat” indiferent de durata sejurului, prin mai multe sisteme de rezervări pentru hoteluri. Acest serviciu permite alegerea în timp real a celor mai bune și diverse condiții de cazare, la hoteluri din întreagă lume. Plata se poate efectua online cu cardul, dar și offline prin mijloacele deja cunoscute: transfer bancar sau numerar la sediul agentiei.

Noua platformă Accent Travel & Events vine cu o soluție online pentru turism care permite rezervarea unor pachete de 5 sau 7 nopți în stațiuni din toată țara. Prin intermediul platformei www.accenttravel.ro puteți rezerva sejururi la unul dintre cele peste 100 de hoteluri de pe litoralul românesc cu care agenția are negociate tarife speciale. Cei care nu preferă marea pot opta pentru un sejur într-o stațiune baleneoclimaterica având la dispoziție peste 50 de hoteluri.

“Românii care nu-și permit o vacanță în străinatate în acest an au la dispoziție pachete atractive pe litoral sau în stațiunile balneoclimaterice. Accent Travel & Events vine cu cele mai bune și variate pachete turistice interne care pot fi achiziționate în timp real prin noua platforma www.accenttravel.ro. Alegi hotelul, faci rezervarea, plătești cu cardul sau prin transfer bancar și primesti voucherul prin email. E totul atât de simplu!”, explică Lucian Boronea, Director General Accent Travel & Events.

Drept urmare, mâine dimineaţă mă îmbarc într-un avion al companiei Malev şi plec la Budapesta să verific dacă e cu adevărat aşa de mişto cum spun oamenii ăştia. În cazul în care sunteţi prin zonă, cam asta o să fac în zilele următoare.

VINERI – 18 IUNIE 2010

11:30 – 12:30 * transfer aeroport – hotel / cazare hotel Astoria Danubius 4* / welcome drink;

14:00 – 15:00 * pranz la restaurantul Trofea si vizita la sediul Imola Tours;

15:00 – 20:00 * simulator MALEV apoi program liber;

20:00 – 22:30 * cina si croaziera pe Dunare (invitati: Marek Jiri – Director Vanzari Malev Hungarian Airlines si Redactorul Sef al Revistei Turistice „Turismus Trend”)


SAMBATA – 19 IUNIE 2010

09:00 – 10:00 * mic dejun;

10:00 – 13:00 * tur de oras; vizita la hotelul Thermal Margitsziget si Palatul New York;

13:30 – 17:30 * pranz si vizita la Acqua World Resort

19:00 – 21:30 * cina la Crama Borkatamcomba


DUMINICA – 20 IUNIE 2010

09:00 – 10:00 * mic dejun, check out

10:30 – 14:00 * excursie in defileul Dunarii, vizita la herghelia BODOR MAJOR, dresura de cai, plimbare cu trasura, lectii de echitatie.

14:00 – 15:00 * pranz

15:00 * transfer aeroport

Nu vă spun cu ce avion plec, ca să nu se strângă fanii la aeroport. Dacă sunteţi prin Budapesta, vă aştept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.