Mă uitam la știrea asta, cu PSDistul Cornel Bleajă, care a agresat sexual două fetițe.

Dosarul a fost deschis după ce, în 4 noiembrie, jurnaliştii locali de la investigatoria.ro au scris că actualul consilier judeţean din Teleorman Cornel Bleajă, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman şi profesor de fizică la o şcoală din Zimnicea, a fost acuzat de două eleve că le-ar fi atins în mod necorespunzător. Copilele ar avea, conform sursei citate, 13, respectiv 15 ani.

Conform sursei citate, Bleajă ar fi demisionat în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse, susţinând că ar fi fost vorba despre ”un sărut părintesc”, conform declaraţiilor date în presa locală de directorul şcolii unde s-ar fi petrecut faptele. Demisia invocă probleme personale şi familiale.

Deci omul săruta, părintește, fetițe, copii, da?
Problema mea este alta.
Sunt singurul părinte care se gândește că, dacă copilul său ar fi pățit așa ceva de la un profesor, și-ar fi luat bastonul telescopic și boxul și i-ar fi dat numai în gură săruturi părintești? Adică cum e aia, copilul tău e agresat de unul iar tu iei măsuri și te duci și reclami la miliție? Serios? De ce, de frica pușcăriei?
Nice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.