Ok, tipul ăsta va avea de suferit de pe urma gestului său. Mi se pare normal, eu dacă aş fi în locul părintelui acelui copil, m-aş duce la şcoală şi l-aş bate de s-ar răhăţi pe el.

Dar, dar, dar. De ce se ajunge la aşa ceva? Şinoi am fost elevi. Eu cel puţin am făcut liceul CFR din Giuleşti, aproape de cartierul 16 februarie. Ori dacă nici ăla nu a fost liceu de golani, înseamnă că nu au mai existat asemenea licee în Bucureşti. Nu ziceţi aia cu părinţii cu bani, că şi atunci erau tipi cu bani şi copii de bani gata, nu s-au inventat în epoca youtube.

Şi adevărat, era plin de tipi uber fioroşi, bătăuşi, ciori din cartier, tipi de 2 metri în clasa a 10 a, de la echipa de volei, ieşeau nişte bătăi crunte în spatele liceului, la şinele ferate, cel puţin o dată pe săptămână fugeam până la gară, urmăriţi de băieţii din zonă.

DAR LA ORE NIMENI NU ÎNDRĂZNEA SĂ FACĂ PE DURUL. Nu învăţau, nu erau genii, nu veneau la ore, dar dacă unul din profesori încrunta o sprânceană, se lăsa liniştea.

În ce loc a dispărut lipsa de respect pentru profesori? Pentru că nu cred doar în vina copiilor. Copiii fac diverse gesturi şi reacţionează la stimulii pe care îi primesc din exterior.

Unde greşesc profesorii, de nu se mai pot face respectaţi?