Da, din păcate nu am nici o treabă cu gamingul. După cum ştiţi, am câştigat un XBOX 360 Premium la Blogăria. M-am bucurat ca un copil, pentru că toată copilăria mi-am dorit aşa ceva. Din păcate, din motive de lipsă de bani, ai mei nu au fost tentaţi să îmi cumpere.

L-am conectat la xbox live. Mi-am facut chiar şi cont de Gold Member. Am descărcat două demo-uri, Need for Speed Pro Street şi Project Gotham Racing 4. Foarte frumoase. Se miscă superb pe XBOX, grafica de excepţie, controllerul wirelles tremură în mână când te loveşti de pietroaie, ploaia bate darabana pe parbriz în NFS, rezoluţia e la maximum, nu ca la mine pe laptop, unde merge la 800×600.

Ce să zic, frumos de tot. Dar nu mă prinde. Am jucat ieri şi cam atât.
Acum am XBOX-ul. E în sufragerie, lăbărţat în faţa televizorului de 72. S-a depus deja praful pe el. Şi nu îmi vine deloc să mă joc.
Aproape că e păcat, jesus.
Fac la fel ca şi cu bicicleta. De când eram mic mic m-am rugat de ai mei să îmi ia bicicletă. Niciodată nu s-a putut. Ba nu au fost bani, ba era prea periculos, ba fraţii mei mai mici aveau nevoi mai importante,ba eram prea mare pentru asemenea mofturi. Aşa că mi-am luat bicicletă când am ajuns în Constanţa. După ce mi-am rupt fundul o lună de zile pe ea, am cedat-o soacră-mii la ţară.

Acum ce să fac, să vând XBOX-ul? Parcă nu prea îmi vine, că e primit cadou, deh.
Oare cât valorează second hand un XBOX 360?

LE: Ok, hai că pun altfel întrebarea. Ştie cineva în Constanţa pe cineva care să modeze la modul profesionist un XBOX 360 Premium?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.