Probabil măcar jumătate dintre voi sunteţi de acord cu legalizarea marijuanei. Legaliiiiise lalala. Marijuana e bună pentru sănătate, marijuana nu e drog, marijuana nu dă dependenţă. Statul este un nenorocit că ne îngrădeşte drepturile şi nu avem voie să fumăm cum fumează ăia în Amsterdam.

Şi atunci, băi băieţi, de ce sunteţi toţi aşa porniţi să se interzică magazinele de vise? Statul se bazează pe nişte studii ştiinţifice atunci când interzice marijuana. Voi pe ce vă bazaţi atunci când cereţi interzicerea ierburilor ălora? Aţi văzut voi la ştirile de la ora 5 cum li s-a făcut rău unor elevi şi din asta aţi realizat că magazinele de vise sunt un pericol public? Aşa, de curiozitate, aţi experimentat simptomele pe care le ai după un joint cât un cârnat, dacă nu ai experienţă în fumat? Sau şi mai şi, dacă torni măcar o bere peste?

Nu am să înţeleg niciodată concepţiile astea. Nu ne place să ni se interzică fumatul drogurilor uşoare, dar interzicem cu plăcere ceva despre care nu ştim nimic, nu avem date decât din ştirile de la ora 5 şi în general nu ne pricepem. Dar e trendy, e la modă. Aşa arăţi tuturor câtă responsabilitate socială ai. Ca să nu mai vorbim că dă bine pe blog să fii atât de responsabil.

Băi Bucurencilor mici, datorită unora ca voi e interzisă acum iarba. Datorită unora ca voi s-a interzis alcoolul în america acum 100 de ani. Tot datorită unora ca voi a tăiat Burebista viile.
De unde rezultă că infatuarea şi comunismul merg mână în mână de milenii.

PS: A nu se înţelege că sunt pro magazinele de vise. Doar că vreau ca statul să ia decizii în cunoştinţăe de cauză, în urma unor studii clare, nu la presiunea maselor indolente şi imberbe. Astfel, o să ajung să nu mai fumez salvie, că a auzit un blogger că face rău la ten şi a declanşat o campanie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.