robert-negoita-punand-pavele

„Ministrul educației, Kim Yong-Jin, a fost executat”, a afirmat miercuri în cursul unei conferințe de presă purtătorul de cuvânt al Ministerului Unificării de la Seul, Jeong Joon-Hee.

Acum, nu știm ce o fi făcut săracu’ Joon-Hee, dar când vezi astfel de responsabilizări ale politicienilor, parcă începe să ți se facă dor de justiția cu mitraliera a lui Vadim.

Pentru că, conform legii, politicienii nu pot fi trași la răspundere pentru deciziile lor politice.

Robert Negoiță pur și simplu pune pavele peste toate trotuarele din sectorul 3. În maxim 1 an, pavelele alea se lasă și trebuie refăcute. Alți bani, altă distracție. A betonat tot spațiul verde din IOR. A furat tot ce se poate. Doar că a făcut-o legal. Cât timp deciziile lui de a pune pavele peste tot sunt legale și nu poate fi demonstrat niciun furt, nu va putea fi tras la răspundere niciodată. Așa cum nu va fi tras la răspundere niciodată Vidieanu, pentru cele 3 rânduri de borduri din tot bucureștiul.

Angela Merkel a recunoscut plină de tristețe că e posibil să fi greșit în abordarea problemei refugiaților. Asta după ce a umplut germania de purtători de fustă, după ce femei au fost violate în numele lui Allah, după ce oamenii nu se mai simt în siguranță din propriile case. După toate astea, lui Merkel îi pare rău.

„Nu am abordat problema în mod corespunzător. Asta este valabil și în privința protecției graniței externe a spațiului Schengen”, a declarat Merkel.

Well, înțelegeți de ce nu mă pot abține să nu mă gândesc că o responsabilizare ca în Coreea de Nord ar fi mai bunuță?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.