Ziarul Gazeta Sporturilor nu va mai apărea în print. Ultimul număr a apărut miercuri, 1 noiembrie, iar ziariştii nu au fost anunţaţi decât după apariţia acestei ediţii. Gazeta ar fi împlinit în 2024 un secol de existenţă neîntreruptă. Ringier invocă declinul drastic al vânzărilor. GSP.ro a semnat un acord de cooperare cu SNTV, serviciul video sportiv al The Associated Press.

Acum, știți cum e, bănuiesc că ăia de la Ringier s-au săturat să le apară servitele securității în ziarul lor de sport și mai voiau să facă și niște bani. Nu știu cine mai cumpăra mizeria aia de “ziar”, în condițiile în care apăre și online. Deci tragedia este gravă, dar nu maxim de gravă. Sunt sigur că românii vor avea de unde să își ia știrile de maximă importanță cu Gigi Fecali. Astea 3 sunt de acum, de pe homepageul fițuicii de calitate jurnalistică top notch.

Acum așteptăm aducerea la GSP a lui Turturică, Kosz, Halpert, specialiștii în malaxat gunoi. Să vin NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI UNDE S-A CĂCAT GIGI BECALI ÎNAINTE DE A MERGE LA ÎNVIERE! TOTUL A FOST DAT PE FAȚĂ!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.