Mai țineți minte când am scris că domnul Mircea Badea și-a închis blogul pentru că nu poate cumpăra trafic la fel de ușor cum îi cumpără lui Antena 3 likeuri, iar a doua zi a început să scrie, demonstrativ? Fie vorba între noi, a uitat să scoată codul de trafic.ro și se vede că are traficul mai mic și decât bunescu.

Ei, uite că a meritat să îl impulsionez să își deschidă blogul. Ieri, printr-un miracol de crăciun, și-a aplecat ochii și asupra micului de mine, dedicându-mi un întreg articol, scris cu profesionalismul caracteristic lucrătorilor de la Antena 3.

Așa că azi sunt fericit. Nici măcar nu mai pot râde de faptul că nevastă-sa declară public că stă cu el pentru banii lui.

Prin urmare, astăzi, domnule Mircea Badea, vă dau și eu link. Ca să vedeți cum e să ai trafic real, cu oameni reali, din românia, nu indienii care vizitează în mod regulat siturile Intact, pentru a întregi cifrele către publicitari.

Vă rog! Mergeți și citiți-l pe Mircea Badea!

Post Scriptum: Din nefericire pentru el, domnul Mircea Badea nu mai are publicitate pe post din luna septembrie. A; fi dispus să împart chifteluța mea aia amărâtă cu el. Are un copil mic…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.