Mai țineți minte când am scris că domnul Mircea Badea și-a închis blogul pentru că nu poate cumpăra trafic la fel de ușor cum îi cumpără lui Antena 3 likeuri, iar a doua zi a început să scrie, demonstrativ? Fie vorba între noi, a uitat să scoată codul de trafic.ro și se vede că are traficul mai mic și decât bunescu.

Ei, uite că a meritat să îl impulsionez să își deschidă blogul. Ieri, printr-un miracol de crăciun, și-a aplecat ochii și asupra micului de mine, dedicându-mi un întreg articol, scris cu profesionalismul caracteristic lucrătorilor de la Antena 3.

Așa că azi sunt fericit. Nici măcar nu mai pot râde de faptul că nevastă-sa declară public că stă cu el pentru banii lui.

Prin urmare, astăzi, domnule Mircea Badea, vă dau și eu link. Ca să vedeți cum e să ai trafic real, cu oameni reali, din românia, nu indienii care vizitează în mod regulat siturile Intact, pentru a întregi cifrele către publicitari.

Vă rog! Mergeți și citiți-l pe Mircea Badea!

Post Scriptum: Din nefericire pentru el, domnul Mircea Badea nu mai are publicitate pe post din luna septembrie. A; fi dispus să împart chifteluța mea aia amărâtă cu el. Are un copil mic…